Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

1ο ROTARY STOCK 2011


Η πρώτη πανελλήνια περιστροφική συγκέντρωση στη χώρα μας είναι γεγονός και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου 2011, ημέρα Κυριακή, οι κάτοχοι αυτοκινήτων με περιστροφικούς κινητήρες, τύπου Wankel, σας προσκαλούν στο Olympia Mall, το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Καρδίτσας – Τρικάλων για μια «περιστροφική» Κυριακή.

To 1o Rotary Stock ανοίγει τις πύλες του τη 12η μεσημβρινή και ολοκληρώνεται το βράδυ της ίδιας μέρας στο Ριζοβούνι, Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια του event θα λάβουν χώρα διάφοροι διαγωνισμοί, οι νικητές των οποίων θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, προσφορά των διοργανωτών και των χορηγών. Δώρα, όμως, θα υπάρχουν και για το κοινό, το οποίο θα παρευρεθεί.

Σπάνια αυτοκίνητα έχουν δηλώσει συμμετοχή, όπως το μοναδικό στην Eλλάδα: Mazda Cosmo 110s, αλλά και Μazda RX2 Coupe, Mazda RX4, Mazda RX9, Mazda RX7 SA22 και τα σύγχρονα Μazda RX8. Δεν θα λείψουν extreme&all around tuned κατασκευές, όπως: το Mazda RX8 της Easy Tuning ή το Μazda RX7 FD3S της JDM-R κ.α.

Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με το γεγονός μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω site: www.rotarystock.gr

by Σπύρος Αλεξίου

Ένα Opel Astra ecoFlex σηματοδοτεί την παραγωγή 1,5 εκατομ. οχημάτων στο Gliwice

Ένα κατακόκκινο Astra ecoFlex με 1.3 turbo diesel κινητήρα ήταν το αυτοκίνητο που ξεπέρασε το ορόσημο του 1,5 εκατομ. μονάδων στο εργοστάσιο της Opel στο Gliwice. Το αυτοκίνητο προορίζεται για πελάτη στην Αυστρία.

Αυτή τη στιγμή στο Gliwice κατασκευάζονται δύο μοντέλα Astra – το Astra Classic Sedan και η 5-θυρη έκδοση του νέου Astra. Φέτος το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η παραγωγή του 3-θυρου Astra GTC. Από το 2013, στο εργοστάσιο της Σιλεσίας θα κατασκευάζεται το Opel Cabrio.

«Το προηγμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και η εμπειρία μας στα επιτυχημένα λανσαρίσματα νέων μοντέλων είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεχή ανάπτυξη. Λόγω της αυξημένης παραγωγής του Astra, αυξήσαμε τις ώρες λειτουργίες στη νυχτερινή βάρδια, προσλαμβάνοντας περισσότερους από 500 νέους υπαλλήλους το Μάιο του 2010. Άλλα 150 άτομα θα προσληφθούν μέσα στο 2011» δήλωσε ο Διευθυντής του εργοστασίου Andrzej Korpak.

Το εργοστάσιο του Gliwice άρχισε να λειτουργεί το 1998 και αυτή τη στιγμή βασίζεται σε ένα πρόγραμμα με τρεις βάρδιες, απασχολώντας περίπου 3000 άτομα. Το 2010, από τη γραμμή παραγωγής πέρασαν 158.700 και πλέον οχήματα.