Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Datsun ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι...

Η Datsun επανεμφανίζεται στην αγορά το 2014, ως μια χαμηλού κόστους φίρμα που θα στοχεύει στις αναδυόμενες αγορές (βλ. Dacia). Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Nissan-Renault, τα αυτοκίνητα της θα είναι μπροστοκίνητα και θα κοστίζουν κοντά στα 500,000 yen (€4.600) ενώ στόχος είναι να πουλά 500.000 μονάδες ετησίως. Μπορεί να μην είμαστε αναδυόμενη αγορά (είμαστε καταδυόμενη!) αλλά κάτι μας λέει ότι αν έρθουν προς τα δω θα κάνουν θραύση!



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Έχεις ανασφάλιστο Ι.Χ.; Ετοιμάσου για πρόστιμο...

Περισσότερα από 2.000.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα καθώς οι ιδιοκτήτες τους, λόγω των φόρων και την συνεχή αύξηση της τιμής των καυσίμων επιλέγουν να μην ανανεώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους!Για να τους κάνουν τσακωτούς, ετοιμάζεται μια πλατφόρμα που θα συγκρίνει την βάση δεδομένων των ασφαλιστικών εταιριών με αυτή του υπουργείου και αυτόματα θα εντοπίζει ποιά οχήματα δεν είναι ασφαλισμένα. Αυτά δήλωσε ο ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, Κώστας Μπερτσιάς. Τον τελευταίο χρόνο τα συμβόλαια των αυτοκινήτων έχουν μειωθεί κατά 300.000, όπως ανέφερε , μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA.


Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ΙΧ οδηγεί ανασφάλιστο όχημα, από το νόμο προβλέπεται αφαίρεση αδείας και πινακίδων για 12 μήνες, σε περίπτωση που το ανασφάλιστο όχημα εμπλακεί σε τροχαίο προβλέπεται αφαίρεση αδείας και πινακίδων για 24 μήνες ενώ σε περίπτωση υπότροπης συμπεριφοράς προβλέπεται αφαίρεση αδείας και πινακίδων για 36 μήνες. Τα χρηματικά πρόστιμα είναι 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα δίκυκλα, 500 ευρώ για ανασφάλιστα επιβατικά ΙΧ και 1.000 ευρώ για ανασφάλιστα φορτηγά και λεωφορεία.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, έχουν στα πρόγραμμά τους όρο, σύμφωνα με τον οποίο οι ιδιοκτήτες ΙΧ μπορούν να "προστατευθούν" οικονομικά από τροχαίο, το οποίο οφείλεται σε ανασφάλιστο όχημα.

Την ίδια ώρα, οι περικοπές των εξόδων για την συντήρηση των Ι.Χ., επηρεάζει ακόμη και την ασφάλεια των οδηγών, καθώς οι ιδιοκτήτες ΙΧ δεν κάνουν πλέον ούτε τα απαραίτητα σέρβις.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πηγή: megatv

Ακόμη μια υπηρεσία προστιθέμενης αξίας από την Piaggio Hellas σε όλα τα μοντέλα της Moto Guzzi


Η Piaggio Hellas για μια ακόμη φορά, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών. Σε συνέχεια της προσπάθειας βελτιστοποίησης της λειτουργίας της, με κύριους στόχους την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανακοινώνει την δημιουργία μίας νέας υπηρεσίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον πελάτη της MOTO GUZZI.

Με γνώμονα τον σεβασμό για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πελατών, φροντίζει τώρα να παρέχει δωρεάν την υπηρεσία 2ετούς επέκτασης εγγύησης, σε όλους όσους αποκτήσουν από 01/01/2012 μέχρι 31/12/2012, το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Με τη δωρεάν επέκταση για 2 επιπλέον χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να νιώσετε το πάθος της MOTO GUZZI !

Στην Ελλάδα τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας JATO, η Ελλάδα είχε το 2011 τη μεγαλύτερη μείωση στο μέσο όρο εκπομπών ρύπων CO2 στην Ευρώπη! 

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, από τα 142,5 γρ./χλμ. το 2010, ο μέσος όρος εκπομπών ρύπων των μοντέλων που πωλήθηκαν το 2011 έπεσε στα 132,5 γρ./χλμ., σημειώνοντας πτώση 9,9%. Στην πρώτη θέση των αγορών με τα πιο «πράσινα» είναι η Πορτογαλία, με την Γερμανία και την Ελβετία να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, με μέσο όρο εκπομπών ρύπων άνω των 150 γρ./χλμ. 

Το συμπέρασμα βέβαια μάλλον δεν είναι ότι οι Έλληνες και οι Πορτογάλοι είναι οι πιο οικολόγοι. Πιθανότατα, η οικονομική κρίση ανάγκασε χιλιάδες καταναλωτές να επιλέξουν αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού, σε αντίθεση με αυτούς σε Γερμανία και Ελβετία. Αλλά ακόμα κι έτσι, να που η χώρα μας έχει και μια θετική πρωτιά!

«Δεν κέρδισε η McLaren, η Red Bull έχασε»


Σίγουρος για την απόδοση της Red Bull δηλώνει ο Χόρνερ και τονίζει πως η νίκη της McLaren στην Αυστραλία δεν οφείλεται στην καλή απόδοσή της, αλλά στην πιο αδύναμη και υποτονική εμφάνιση της ομάδας του. «Είχαμε καλό ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρόμοιο με αυτόν της McLaren και εμείς ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο γρήγοροι. Νομίζω, ότι εμείς είχαμε υποτονική απόδοση και όχι ότι η McLaren ήταν τόσο δυνατή και αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε στον επόμενο αγώνα!», ανέφερε ο Χόρνερ.