Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση του Σημερινού Εποπτικού Συμβουλίου της Opel

Δεν αποτελεί συνήθη πρακτική για την Opel να σχολιάζει θέματα που έχουν εξεταστεί στο Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ωστόσο, λόγω των πρόσφατων εικασιών στα μέσα ενημέρωσης και αλλού, αποφασίσαμε να κάνουμε μία δήλωση σχετικά με τη συζήτηση του εν λόγω θέματος στο Εποπτικό Συμβούλιο.

Πρώτον, η GM υπογράμμισε την πολιτική της να μην σχολιάζει εικασίες. Πρόκειται για μία πολιτική που έχει υιοθετήσει η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια και την οποία ακολουθούν πολλές ακόμα εταιρείες. Η βιομηχανία αυτοκινήτου αποτελεί καθημερινό στόχο για εικασίες σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι παραγωγικό να κάνουμε σχόλια επί αυτών και οποιαδήποτε απόκλιση από την πρακτική αυτή ενδέχεται να παρερμηνευτεί. Και επειδή η GM είναι μία εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, οφείλει να είναι πειθαρχημένη στις δηλώσεις ώστε να είναι υπεύθυνη προς τους μετόχους της και να συμμορφώνεται με τους κανόνες της Κεφαλαιαγοράς.

Δεύτερον, κατέστη σαφές ότι σχόλια που εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης και παρουσίαζαν την Ανώτερη Ηγεσία της GM στο Ντιτρόιτ δυσαρεστημένη από την πρόοδο της ανάκαμψης της Opel είναι ανακριβή. Στην πραγματικότητα, η GM είναι ικανοποιημένη βλέποντας ότι το σχέδιο αναδιοργάνωσης της Opel προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς, τα θετικά αποτελέσματα της GM Europe το πρώτο τρίμηνο του 2011 και τη συνεχή αύξηση του μεριδίου αγοράς τους τελευταίους 7 μήνες συγκριτικά με πέρσι.

Επίσης, έχει αναγνωριστεί ότι οι επιδόσεις των πρόσφατα λανσαρισμένων προϊόντων Opel είναι πολύ ικανοποιητικές.

Επισημάνθηκε ότι η πρόσφατη σπέκουλα εμφανίστηκε στη δημόσια αρένα (κυρίως στη Γερμανία) μόλις η Opel αύξανε το μερίδιο αγοράς της, βελτιώνοντας την εικόνα της μάρκας και ανακοινώνοντας καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.

Συμφωνήθηκε ότι η ενεργή επικοινωνία με τους εργαζομένους της Opel είναι εποικοδομητική και ενθαρρυντική και ότι η καλύτερη απάντηση στις εικασίες είναι να συνεχιστεί η βελτίωση των επιδόσεων, ώστε να τονωθεί η σιγουριά των υποψηφίων πελατών.

Turbo kit για το corolla E12 1.4 L


Με μακροχρόνια εμπειρία στις μετατροπές turbo -ατμοσφαιρικών κινητήρων TOYOTA, η Μαλιώρας sport team διαθέτει κιτ μετατροπής για το δημοφιλές corolla E12 με τον κινητήρα 1,4 κ.εκ. των 100 ίππων. Με κλειστό κινητήρα, η ιπποδύναμη σκαρφαλώνει στους 150hp ή 160hp αν αλλαχτεί η εργοστασιακή εξάτμιση. Tο turbo kit περιλαμβάνει πολλαπλή εξαγωγής από μαντέμι, turbo garrett, σωλήνες λαδιού & νερού για λίπανση & ψύξη turbo, downpipe, Front mount intercooler, μπεκ μεγαλύτερα, επαναπρογραματισμός εγκέφαλου, σωλήνωσεις inox, κολάρα σιλικόνης, σκαστρα, & εγκατάσταση.

H τιμή του ανέρχεται από 3.800€ με ΦΠΑ

Website μεταχειρισμένων από την MegaDRIVE

Η πρότυπη εταιρεία διάθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων MegaDRIVE αποτελεί μία από τις αρτιότερες μονάδες του είδους στην Ελλάδα, με τέσσερα κέντρα πώλησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα η εταιρεία MegaDRIVE – μέλος του ομίλου Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε – δημιούργησε μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία στη διεύθυνση
www.megadrive.gr . Στην ιστοσελίδα της, η MegaDRIVE διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, άριστης κατάστασης, που καλύπτουν κάθε ιδιωτική ή επαγγελματική ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή.

Ο στόλος της MegaDRIVE συνεχώς ανανεώνεται με νέες προσθήκες αυστηρά επιλεγμένων μεταχειρισμένων, ενώ η απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα των στελεχών της εταιρείας είναι έτοιμη να προσφέρει πληθώρα προτάσεων και λύσεων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετικά συμφέρουσα χρηματοδότηση.


Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων της MegaDRIVE διατίθενται με εργοστασιακή εγγύηση και δωρεάν πρόγραμμα οδικής βοήθειας.

Η Επιτυχία της Opel στην Αγορά Συνεχίζεται


Η Opel αύξησε σημαντικά τις πωλήσεις της σε όλη την Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2011, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Τους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς, οι πωλήσεις οχημάτων αυξήθηκαν πάνω από 50.000 μονάδες, ή 8,2%. Στο ίδιο διάστημα, το μερίδιο αγοράς ανέβηκε στο 6,4% σε σχέση με το 6,2% που ήταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Συνολικά, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 η εταιρία πούλησε περίπου 659.000 οχήματα σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα την ίδια περίοδο ταξινομήθηκαν 6.213 οχήματα και η Opel απέσπασε μερίδιο αγοράς 11,2%. Η Opel μαζί με τη Βρετανική Vauxhall κατάφεραν να αυξήσουν το μερίδιό τους σε 19 από τις 27 Ευρωπαϊκές αγορές.

Τον Ιούνιο, η Opel πέτυχε Ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς 6,8% (περίπου 125.000 οχήματα), το υψηλότερο μηνιαίο μερίδιο φέτος. Αντίστοιχη και ακόμη μεγαλύτερη ήταν η επιτυχία στην Ελλάδα όπου τον Ιούνιο μόνο πουλήθηκαν 1,159 αυτοκίνητα Opel με 11,9% μερίδιο αγοράς, με τη Λιανική να αγγίζει το 13,5% και 11,5% σε προοδευτική βάση για το εξάμηνο βελτιωμένο κατά σχεδόν 3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του αντίστοιχου περυσινού εξαμήνου. Στις δε εταιρικές πωλήσεις βρίσκεται στη 2η θέση με μερίδιο 13,5% στο εξάμηνο. Το δεύτερο τρίμηνο ήταν το τρίτο συνεχόμενο με αυξήσεις του μεριδίου αγοράς συγκριτικά με την αντίστοιχη εικόνα πριν από ένα χρόνο, πανευρωπαικά.

Τα Meriva και Astra Sports Tourer διανύουν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία έχοντας αναδειχθεί πρώτα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Λόγω της υψηλής ζήτησης, η Opel εφαρμόζει ένα πρόγραμμα με πρόσθετες βάρδιες λειτουργίας των εργοστασίων της για μερικούς μήνες. Η εταιρία αποφάσισε επίσης να μειώσει το καλοκαιρινό διάλειμμα στην παραγωγική Μονάδα του Rüsselsheim, όπου κατασκευάζεται το Insignia. Εξάλλου, λόγω του μεγάλου αριθμού εισερχόμενων παραγγελιών για τα Astra και Insignia, η Opel έχει αυξήσει τη συνολική παραγωγή πετρελαιοκινητήρων στο Kaiserslautern από 180.000 σε 250.000 μονάδες το χρόνο.

«Τα νέα μοντέλα μας, με πρωταγωνιστές τα Meriva και Astra Sports Tourer, είναι άκρως δημοφιλή στην αγορά. Τα ανανεωμένα Corsa και Antara απολαμβάνουν αξιοσημείωτη επιτυχία, ενώ οι πωλήσεις του Insignia συνεχίζουν να αυξάνονται παρά το ότι ήδη βρίσκεται στον τρίτο χρόνο του στην αγορά» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales. «Το νέο Zafira Tourer και το Astra GTC θα λανσαριστούν το φθινόπωρο. Τέλος, με το Ampera, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, θα ιδρύσουμε μία νέα κατηγορία στην Ευρώπη, η οποία θα αποτελέσει εξαιρετική βάση για τη συνέχιση της ανάπτυξης».

Νέο μοντέλο SCARABEO 125/200 ie στην ίδια ακαταμάχητη τιμή!

Μοναδική εμφάνιση, πέρα από τα συνηθισμένα, για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν και να μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια, με ένα σκούτερ αυθεντικού στυλ.

Όλα αυτά είναι το Scarabeo: ένα σκούτερ με συμπαγείς διαστάσεις, με εξαιρετική απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου - ιδανικό για την πόλη – που τώρα ανανεώνει αποφασιστικά τις μεσαίες εκδόσεις 125 και 200​​ κυβικών.

Η ανανέωση όμως δεν αφορά και την τιμή. Τα νέα μοντέλα Scarabeo καταφτάνουν στις ίδιες τιμές με τους προκατόχους τους και μάλιστα για την έκδοση Scarabeo 200 ie συνεχίζεται και η μοναδική προσφορά… μόνο € 2.800 μετρητοίς, ή 24μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα!

Η Peugeot συνεργάζεται με τον ΟΤΕ

Η Lion Ελλάς Α.Ε., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παράδοση των
αυτοκινήτων κατόπιν σύμβασης με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνίας Ελλάδος
(ΟΤΕ) για την προμήθεια 180 οχημάτων Peugeot Bipper.
Τα οχήματα είναι πετρελαιοκίνητα ελαφρά φορτηγά τύπου Bipper 1.4lt HDi, και είναι
ειδικά διασκευασμένα για τις ανάγκες των τεχνικών υπηρεσιών του Ο.Τ.Ε. ανά την
Ελλάδα.
Η επιλογή των PEUGEOT Bipper έγινε στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού, όπου
συμμετείχαν τα περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Η σύμβαση προβλέπει,
πέραν της παράδοσης των οχημάτων και τεχνική υποστήριξη, και αναμένεται να
εκτελεστεί μέσα στο 2011.
Η ανάθεση μιας τόσο μεγάλης παραγγελίας από ένα τόσο σημαντικό οργανισμό
επιβεβαιώνει την αξιοπιστία τόσο των οχημάτων Peugeot, όσο και της Lion Ελλάς
ΑΕ που θα υποστηρίξει τεχνικά το όλο εγχείρημα.