Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ανάβαση Πορταριάς 2012 Videos


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου η 32η ομώνυμη ανάβαση. Η αλήθεια είναι πως ενώ παρακολουθούμε το εθνικό πρωτάθλημα αναβάσεων, σπάνια μοιραζόμαστε μαζί σας οπτικοακουστικό υλικό διότι απλούστατα αυτό σπανίζει. Η Unknow Productions Team φαίνεται παρόλα αυτά να καταβάλει μια αξιόλογη προσπάθεια για την οπτικοακουστική κάλυψη των ελληνικών αγώνων και το πρώτο από τα δύο βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε είναι δικό τους δημιούργημα. Δεν μπορούμε παρά να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια η οποία πλαισιώνεται ως ένα μεγάλο βαθμό και με τους χρόνους των αγωνιζόμενων. 


Το δεύτερο βίντεο έχει να κάνει με το incar πλάνο από ένα Nissan Silvia που σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο αποδίδει 600 ίππους. Ο οδηγός είναι ο Θωμάς Παπαπάσχος, instructor στο Driving Academy, ενώ η συνολική εικόνα είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει σε εθνικό αγώνα ανάβασης. Και εις ανώτερα!


Περιοδικό AutokinisiMag

Camaroύλα μια σταλιά!


Όχι όχι δεν χάσαμε τα μυαλά μας ακόμη - αν και κοντεύουμε. Ο τίτλος αναφέρεται σε μια επιλογή εκείνων των στιγμιοτύπων από τη διοργάνωση Holley LS Fest στα οποία πρωταγωνιστούν Chevrolet Camaro όλων των ειδών, χρωμάτων και «μεγεθών». Τα οποία «μεγέθη» μόνο μια σταλιά δεν είναι!

Chevrolet Camaro KP Racing

Camaro On Nitrous

SAM Racing Camaro '99

COPO Camaro #6

Πηγή: HighTechCorvette

Περιοδικό AutokinisiMag

The American Way

Chevrolet Corvette και Camaro, αλεξίπτωτα για επιβράδυνση, κόλλα σε ολόκληρο το τέταρτο του μιλίου και οχτάρια. Χαμηλά οχτάρια και ενίοτε εφτάρια. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν κάθε χρόνο το σκηνικό στο Holley LS Fest*. Η διοργάνωση του 2012 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Παρακολουθήστε παρακάτω (σε δύο μέρη) τις καλύτερες στιγμές του αμερικάνικου event.


* Η διοργάνωση Holley LS Fest αποτελεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, μια γιορτή στην οποία τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν εφοδιάζονται αποκλειστικά με τον LS κινητήρα της GM - φυσικά σε διάφορες παραλλαγές του. Εκτός από τις αναμετρήσεις των 402 μέτρων, η διοργάνωση προσφέρει μια σειρά από άλλες δραστηριότητες όπως αναμετρήσεις 0-100-0, αναμετρήσεις autocross και εκθέσεις. Όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα στο Beech Bend Raceway Park , στο Kentucky των ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!











Πηγή: HighTechCorvette

Περιοδικό AutokinisiMag

I wanna take you to a roller coaster !

Τα βίντεο με τους διάσημους οδηγούς αγώνων και τις συζύγους τους σε «βόλτες» εντός πίστας έχουν γίνει χωρίς αμφιβολία πολύ της μόδας τώρα τελευταία (κάτι μας λέει πως όλα τα οφείλουμε στον Ricardo Patrese). Αυτό που ακολουθεί δεν ξεφεύγει από τον συγκεκριμένο κανόνα παρόλα αυτά. Φυσικά, υπάρχουν λόγοι για να το παρακολουθήσετε. Ποιοί είναι αυτοί; Καταρχάς το Nürburgring, η BMW M3 και η Liri Farfus, σύζυγος του Augusto Farfus - οδηγού της BMW στο πρωτάθλημα DTM. Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:
















(Bonus: Το βίντεο με τον Ricardo Patrese, τη σύζυγό του και ένα Honda Civic Type-R FN2. Από εδώ ξεκίνησαν όλα!)

Πηγή: BMWMotorsport

Περιοδικό AutokinisiMag

Της Νύχτας τα Καμώματα...

Επιστροφή στο blog μετά από εύλογο χρονικό διάστημα μιας και ενώ το TETRAKOSARI© V (υπομονή και τα βίντεο και ακόμη περισσότερες φωτογραφίες έρχονται σύντομα στις οθόνες σας) αποτελεί παρελθόν, οι προετοιμασίες για το TETRAKOSARI© VI έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος για να επιστρέψουμε στα καθημερινά ποστ στο blog του περιοδικού AutokinisiMag είναι - μα τι άλλο; - κόντρες. Και φυσικά κόντρες από τη Ρωσία όπου τα παιχνίδια είναι ακριβά, οι δρόμοι αρκετά πλατείς και η αστυνομία ιδιαίτερα ανεκτική (ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε). Οι πρωταγωνιστές της παρακάτω νυχτερινής δράσης είναι ένα Nissan GT-R (AMS) και μια Lamborghini Gallardo (Underground Racing), αμφότερα 1500 ίππων και με ανήσυχους και ορεξάτους οδηγούς.


Οι εκτός πίστας παραγωγές του Dragtimes.info γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακές και αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως οι κόντρες στο δρόμο - με όλες τις ελλείψεις τους και τα χαρακτηριστικά για τα οποία συχνά γίνονται αντικείμενο σφοδρής κριτικής - αποτελούν ένα συνοδευτικό του μενού των αναμετρήσεων της ευθείας. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις βραδινές εξελίξεις των δρόμων της Μόσχας.











Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό AutokinisiMag