Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Και άλλα διόδια ανοίγουν στην Εγνατία Οδό

Σε λειτουργία τίθεται από την Παρασκευή ο σταθμός διοδίων της Εγνατίας Οδού στο Μαλακάσι (περιοχή Μετσόβου), όπως ανακοίνωσε η Εγνατία Οδός Α.Ε.Το κόστος διέλευσης θα είναι στα 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 5 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και λεωφορεία, και 7 ευρώ για όσα είναι εξοπλισμένα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

NISSAN GT-R 2012 : Xαρακτηριστικά και promo video

Σε μια διαρκή εξέλιξη δείχνει να είναι το GT-R, καθώς η Nissan ανακοίνωσε τη νέα έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2012 . Οπότε αν είστε από αυτούς που σκέφτεστε να κάνετε μια παραγγελία… καλύτερα να περιμένετε.

Οι συνεχείς βελτιώσεις του supercar της Nissan τα τελευταία χρόνια θυμίζουν λογισμικό υπολογιστή που συνεχώς δέχεται updates. Κι αυτό γιατί υπάρχουν κάθε φορά μικρές, ανεπαίσθητες, αλλαγές στην εμφάνιση και αρκετές βελτιώσεις σε κινητήρα και αμάξωμα. Αυτό είναι άλλωστε το GT-R, ένας κορυφαίος ηλεκτρονικός υπολογιστής επάνω σε τροχούς που τα κάνει όλα γρήγορα, αλάνθαστα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη/οδηγό. Μόνο που στην περίπτωση αυτή, μας μένει το παλιό λογισμικό και θα πρέπει να αγοράζουμε συνεχώς το καινούριο…

Το νέο Nissan GT-R λοιπόν έχει αυξημένη απόδοση στους 550 ίππους, είναι οικονομικότερο σε κατανάλωση και οικολογικότερο σε ρύπους CO2, έχει νέα ρύθμιση στις αναρτήσεις και κάμερα παρκαρίσματος στο στάνταρ εξοπλισμό. Αναβαθμίσεις ακόμη έγιναν στο λογισμικό του σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων και στη μετάδοση της κίνησης. Πιο αναλυτικά, ο κινητήρας αποδίδει πλέον 550 ίππους στις 6.400 σ.α.λ., 20 περισσότερους δηλαδή από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ έχει και αυξημένη ροπή στα 632 Nm (+20 Nm) μεταξύ 3.200-5.800 σ.α.λ. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την εισαγωγή αέρα, τη βελτιωμένη και ελαφρύτερη εξάτμιση και ακόμη μερικές μικρότερες βελτιώσεις/ρυθμίσεις. Το αμάξωμα δέχθηκε μερικές επιπλέον ενισχύσεις σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ διαφορετικές ρυθμίσεις επιλέχθηκαν στην ανάρτηση των δεξιοτίμονων αυτοκινήτων, για ακόμη πιο τέλειο ζύγισμα.

Στο εσωτερικό έχουμε νέο μπλε φωτισμό στα όργανα, στάνταρ κάμερα οπισθοπορείας και νέο ηχοσύστημα της Bose. Η Nissan ανακοινώνει πως θα υπάρξει μελλοντικά και μια έκδοση «στημένη» για χρήση πίστας, δυστυχώς όμως αποκλειστικά δεξιοτίμονη, πληροφορίες για την οποία θα ανακοινωθούν στα τέλη του Δεκέμβρη.

Παρακολουθήστε παρακάτω το promo video:



Πηγή: youtube,trcoff

Περιοδικο Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Προσεχώς: φρέσκο πετρέλαιο Ιράν σε τιμές που θα σας εκπλήξουν!

Θα αλλάξουμε τελικά προμηθευτή πετρελαίου ή όχι; Δέχονται οι Ιρανοί πίστωση, για να μπορέσει να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας; Τι απαντάει η ΕΛΠΕ στο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, που συζητιέται έντονα τις τελευταίες μέρες;
Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσαν οι αρμόδιοι της ΕΛΠΕ σην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

"Δεν αποκλείουν αλλαγή των πηγών προμήθειας τους επόμενους μήνες τα Ελληνικά Πετρέλαια και στροφή στο πετρέλαιο του Ιράν με μεγαλύτερο μερίδιο από ό,τι σήμερα, εφόσον επιδεινωθεί η κρίση που βιώνει η ελληνική οικονομία, κάτι που θα είχε επίπτωση στη στάση που τηρούν ξένες εταιρείες καυσίμων απέναντι στις ελληνικές.

Απαντώντας σε δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters ότι δήθεν φόβοι χρεοκοπίας της Ελλάδας φρενάρουν την τροφοδοσία πετρελαίου από Ρωσία, Καζαχστάν και Αζερμπαϊτζάν (παραδοσιακοί προμηθευτές της χώρας), κύκλοι των ΕΛΠΕ διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την προμήθεια πετρελαίου στα ελληνικά διυλιστήρια από το εξωτερικό.

Και εξηγούν ότι δεν τίθεται θέμα προβλημάτων στον ομαλό εφοδιασμό της χώρας ούτε στροφή στο ιρανικό πετρέλαιο αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει το Reuters σημειώνοντας ότι Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες ασκούν έντονες πιέσεις στις χώρες που έχουν συναλλαγές με την Τεχεράνη να τις περιορίσουν στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του πυρηνικού της προγράμματος. Προς επιβεβαίωση, μάλιστα, ότι δεν τίθεται θέμα, κύκλοι των ΕΛΠΕ αναφέρουν μιλώντας στα «ΝΕΑ» ότι σήμερα ή αύριο καταφθάνουν στις εγκαταστάσεις τους τρία φορτία spot με ρωσικό αργό πετρέλαιο. Τονίζουν εξάλλου ότι η ελληνική αγορά διύλισης είχε ανέκαθεν καλές σχέσεις με το Ιράν, όπως και με άλλες πετρελαιοπαραγωγές χώρες, σαν τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία, που αποτελούν παραδοσιακούς πελάτες τους.

Οπως βέβαια σημειώνουν με νόημα οι ίδιες πηγές, ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες εφόσον επιδεινωθεί το κλίμα και γενικευτεί αυτό που ήδη συμβαίνει με πολλές ξένες επιχειρήσεις, οι οποίες κόβουν τις πιστώσεις προς τους έλληνες πελάτες τους
Τι λέει το Reuters. Στο αποκλειστικό, όπως αναφέρει το Reuters, δημοσίευμά του με τίτλο «Η Ελλάδα στρέφεται στο ιρανικό πετρέλαιο» επισημαίνεται ότι τόσο οι αγορές όσο και οι τράπεζες αρνούνται να παράσχουν χρηματοδοτήσεις καθώς φοβούνται χρεοκοπία της χώρας. Το πρακτορείο επικαλείται περισσότερους από 20 εκπροσώπους εταιρειών πετρελαίου (χωρίς να τους κατονομάζει), οι οποίοι τονίζουν ότι η έλλειψη χρηματοδότησης από τις τράπεζες έχει αναγκάσει την Ελλάδα να σταματήσει τους τελευταίους μήνες να αγοράζει αργό από τη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν και το Καζαχστάν.

Ενας μάλιστα εξ αυτών ανέφερε ότι το Ιράν είναι η μόνη χώρα που μπορεί να προμηθεύσει την Ελλάδα με πετρέλαιο, καθώς δουλεύει με «ανοικτή πίστωση», δεδομένης και της δικής του δυσκολίας να πουλήσει το αργό του. «Εταιρείες σαν τη δική μας δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί τους (εννοεί με ελληνικά διυλιστήρια), το ρίσκο είναι μεγάλο. Ισως βέβαια αυτό να μην ισχύει για ανεξάρτητους traders», ανέφερε στο πρακτορείο εκπρόσωπος μεγάλης διεθνούς πετρελαϊκής εταιρείας. «Το οικονομικό μας τμήμα αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους όχι επειδή δεν μας πλήρωσαν, αλλά για προληπτικούς λόγους», ανέφερε στέλεχος άλλης εταιρείας. «Δεν μπορούμε να βρούμε τράπεζα να μας χρηματοδοτήσει, καμία δεν θέλει να χρηματοδοτήσει deals που τους αφορούν», είπε ένας τρίτος."

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Εκπτώσεις για τα πετρελαιοκίνητα Ibiza και Leon

Με την πετρελαιοκίνηση να απελευθερώνεται πλέον και επίσημα στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, δεν θα μπορούσαν να μην ξεκινούσαν και οι προσφορές στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των μοντέλων που ήδη κυκλοφορούν στην χώρα μας.

Η Seat Τεχνοκάρ λοιπόν απελευθερώνει τις τιμές στα Ibiza και Leon.


Πιο συγκεκριμένα το Ibiza 1.2 TDI Common Rail απόδοσης 75 ίππων, με μέση κατανάλωση 3.8lt/100km (3,4 lt/100km στην έκδοση E-Ecomotive), προσφέρεται πλέον στις ακόλουθες τιμές: Ibiza SC 1.2 TDI CR Comfort κοστίζει 13.995 ευρώ ή 13.035 ευρώ με απόσυρση και Ιbiza SC 1.2 TDI CR Comfort E-Ecomotive κοστίζει 14.745 ευρώ ή 13.785 ευρώ με απόσυρση. Η επιβάρυνση για την 5θυρη έκδοση είναι 400 ευρώ.

Ενώ το Leon 1.6 ΤDI 105hp, με κατανάλωση επίσης μόλις 3.8lt/100km στην έκδοση E-Ecomotive, προσφέρεται με 19.690 ευρώ ή 18.260 ευρώ με απόσυρση, στην έκδοση Style.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα diesel μοντέλα της Seat μπορούν κερδίσουν επιπλέον έκπτωση στην τιμή τους με το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Τεχνοκάρ το οποίο μας κάνει δώρο τα καύσιμα για 10.000χιλίομετρα.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Προσφορά από το Stock Center

Αγοράζοντας Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο από το STOCK CENTER
μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2011,
προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ του 2012!
Τα αυτοκίνητα του STOCK CENTER διαθέτουν πάντα Tριπλή Eγγύηση :
  • Καλής λειτουργίας
  • Καλύτερης τιμής
  • Επιστροφής χρημάτων και επιπλέον Εγγύηση χιλιομέτρων!
Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα κάνουν πιο εύκολη την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τις προϋποθέσεις ενός καινούργιου!

Πληροφορίες για το στοκ των 400 αυτ/των δίνονται αναλυτικά στο www.stock-center.gr και σε όλα τα σημεία πώλησης στην Αθήνα και στην Κρήτη:
  • Άλιμος : Αρχαίου Θεάτρου 3, τηλ.: 210 9968224
  • Γέρακας : Λ. Μαραθώνος 175, (έξοδος 15 από Αττική Οδό), τηλ.: 210 6607003
  • Ερυθραία : 18οχλμ Ε. Ο. Αθηνών-Λαμίας, Γεφ. Βαρυμπόμπης, τηλ.: 211 10 63031-2
  • Αγ. Παρασκευή : Λ. Μεσογείων 397, τηλ.: 210 6019240
  • Γλυκά Νερά : Λ. Λαυρίου 21, τηλ.: 211 10 66000
  • Ηράκλειο Κρήτης : 6οχλμ Ηρακλείου-Αγ.Νικολάου, ΒΙΠΕ Ηρακλείου, τηλ.: 2810 305000
  • Ρέθυμνο : 2οχλμ Παρ/λης Ε.Ο.Ρεθύμνου-Χανίων, τηλ.: 28310 20590
  • Χανιά : Λ. Καραμανλή 78, τηλ.: 28210 24900

H Opel Πάντα κοντά σας με Αξιόλογες Προσφορές

Ο χειμώνας έκανε την είσοδό του δυναμικά και η Opel σας καλεί να προετοιμάσετε κατάλληλα το αυτοκίνητό σας, προσφέροντας την καλύτερη μέθοδο πρόληψης: τον Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο, … για να περάσετε ένα ευχάριστο χειμώνα χωρίς απρόοπτα. Το πρόγραμμα του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου 22 σημείων, προσφέρεται σε οχήματα που έχουν ταξινομηθεί πριν από τις 31/10/2010, ενώ για τα νεώτερα δεν κρίνεται απαραίτητο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν άμεσα για να κλείσουν ραντεβού. Ο τεχνικός έλεγχος συνοδεύεται από πιστοποιητικό Opel. Εάν σχεδιάζετε αποδράσεις σε χιονισμένα τοπία της Ελληνικής υπαίθρου, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε χειμερινά ελαστικά με τη σωστή πίεση. Μόνο τα χειμερινά ελαστικά έχουν κατάλληλη γόμα και ειδικό σχεδιασμό για ασφάλεια στο δρόμο, βρέξει χιονίσει. Τώρα, με την αγορά 4 ελαστικών Goodyear, Dunlop ή Continental, παίρνετε δώρο έναν αεροσυμπιεστή αξίας 100 Ευρώ σε κομψή θήκη για εύκολη μεταφορά. Και οι προσφορές συνεχίζονται.… με ειδικές τιμές έκπληξη σε επιλεγμένα Ανταλλακτικά Φανοποιΐας μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2011.

Τέλος, εάν το Opel σας γιόρτασε κιόλας τα 5α του ‘γενέθλια’ κάντε του το δώρο που του αξίζει … με το πρόγραμμα 5+. Απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Opel, ενημερωθείτε σχετικά και βγείτε κερδισμένοι.

Επωφεληθείτε από την προστιθέμενη αξία των προτάσεων της Opel ..και καλό χειμώνα!