Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

POV at Magny Cours


Ελπίζουμε να μην ξαναπάει ο νους σας στο πονηρό - θα έπρεπε άλλωστε να έχετε ήδη συνηθίσει μιας και ο όρος POV (Point of View) χρησιμοποιείται αρκετά συχνά τόσο σε μικρές ή μεγαλύτερες παραγωγές βίντεο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο παρελθόν σας έχουμε μεταφέρει ένα παρόμοιο βίντεο και συνεχίζουμε και σήμερα με τον Lucas di Grassi να δοκιμάζει στην πίστα του Magny Cours τα ελαστικά της Pirelli. Καθίστε αναπαυτικά, αυξήστε την ένταση στα ηχεία σας (μην το παρακάνετε παρόλα αυτά) και απολαύστε από την καλύτερη θέση 8 λεπτά ανόθευτη δράση!


Πηγή: Lucas di Grassi

Περιοδικό Autokinisimag

Cine-Block: McLaren Documentary


Ακόμη ένα Cine-Block ποστ λοιπόν και έπειτα από το εκπληκτικό αφιέρωμα του National Geographic για τον Horacio Pagani και την Huayra, σας παρουσιάζουμε ακόμη ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο αυτή τη φορά στη McLaren και συγκεκριμένα στη δημιουργία της MP4-12C. Απολαύστε το παρακάτω.


Πηγή: McLaren

Περιοδικό Autokinisimag

Dakar 2013: The Great Escape


                         

Η δοκιμασία του ράλι Dakar ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες ημέρες -συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου- και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θέτοντας για ακόμη μια φορά οδηγούς και μηχανές στα όριά τους. Δυστυχώς στη χώρα μας, το Dakar, δεν γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση - δεν είναι λίγοι παρόλα αυτά εκείνοι που θυμούνται πως το Carlos Sainz του πάλαι ποτέ ένδοξου WRC συμμετέχει στην εξαιρετική αυτή εμπειρία. Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η 3η ημέρα του αγώνα και η διαδρομή ανάμεσα στις πόλεις Pisco και Nazca. 



Μέχρις ότου δημοσιευθούν λοιπόν νέα αποτελέσματα και κατατάξεις, σας μεταφέρουμε ένα βίντεο από την πρώτη ημέρα του αγώνα και τη διαδρομή ανάμεσα στη Lima και στην πόλη Pisco. Ενημέρωση: Περίληψη της δεύτερης ημέρας θα βρείτε επίσης παρακάτω!




Μείνετε συντονισμένοι στο blog του περιοδικού Autokinisimag για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τον θρυλικό αγώνα.

Πηγή: Dakar

Περιοδικό Autokinisimag