Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η Εξέλιξη του NSX Concept στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής 2013

Ένα νέο NSX Concept που αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της επόμενης γενιάς του supercar και τα πρώτα στοιχεία μιας πιθανής σχεδιαστικής κατεύθυνσης του εσωτερικού παρουσιάστηκε σήμερα από την Αμερικανική Honda στο περίπτερο του Acura. Βασισμένο στην αρχική αισθητική φιλοσοφία του πρωτοτύπου, διατηρεί το χαμηλό και φαρδύ στήσιμο με τις δυναμικές και γοητευτικές γραμμές που υπογραμμίζονται από καθαρές, μοντέρνες και λιτές επιφάνειες, με τολμηρές λεπτομέρειες να εκφράζουν το high-tech πνεύμα ενός σούπερ αυτοκινήτου. Το νέο NSX Concept δίνει μία γεύση από την πιθανή σχεδιαστική φιλοσοφία εσωτερικού της επόμενης γενιάς NSX. Τα χαρακτηριστικά της καμπίνας συνοψίζονται στην εξαιρετική ορατότητα, την άριστη θέση οδήγησης και ένα πρακτικό ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων “Simple Sports Interface” που ελαχιστοποιεί τα περιττά στοιχεία, ώστε ο οδηγός να επικεντρώνεται στην οδηγική εμπειρία. Παραμένοντας πιστοί στο πνεύμα του πρώτου NSX, οι σχεδιαστές της Honda προσπάθησαν να πετύχουν τη βέλτιστη επικοινωνία/συνεργασία μεταξύ ανθρώπου/μηχανής. Το NSX στοχεύοντας να προσφέρει μία νέα εμπειρία σπορ αυτοκινήτου που συνδυάζει δυναμικές ικανότητες με προηγμένες περιβαλλοντικές επιδόσεις, θα αντλεί ισχύ από ένα V6 κινητήρα άμεσου ψεκασμού τοποθετημένο στο κέντρο σε συνδυασμό με το σύστημα Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive) της Honda. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το νέο NSX εξελίσσεται από μία παγκόσμια ομάδα R&D της οποίας προΐστανται σχεδιαστές και μηχανικοί της Honda R&D Americas, Inc. με έδρα στο Los Angeles, την California, και το Raymond, Ohio. Το νέο NSX θα κατασκευάζεται σε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής στο κεντρικό Ohio. Το νέο NSX Concept θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2013 το Μάρτιο.

Νέες εκδόσεις Sport για το Fiat 500

Δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς Fiat 500 είναι διαθέσιμες από τις αρχές Ιανουαρίου, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον για το ιταλικό μικρό με το θρυλικό όνομα. Οι εκδόσεις Sport, διακρίνονται από εξωτερικά χαρακτηριστικά που εκπέμπουν δυναμισμό και ενέργεια και χαρακτηρίζονται από τις εξής παρεμβάσεις: • Ειδικούς σπορ προφυλακτήρες • Νέα πλαϊνά μαρσπιέ • Νέα πίσω αεροτομή • Σκούρες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες • Νέο design ζαντών αλουμινίου 15'' Νέα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υπάρχουν όμως και στο εσωτερικό, ενισχύοντας το σπορ χαρακτήρα του: • Νέο σπορ δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές • Νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων • Ασημί ματ χρώμα στο ταμπλό • Νέα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές Oι εκδόσεις Sport προσφέρουν επίσης ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που τονίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές για τον απαιτητικό πελάτη. Έτσι, στάνταρ είναι οι 7 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, οι προβολείς ομίχλης, το ηχοσύστημα με RadioCD/MP3 Player, το σύστημα Blue & Me με χειριστήρια στο τιμόνι, οι σπορ ζάντες αλουμινίου 15'', τα σπορ καθίσματα και το δερμάτινο τιμόνι, το σύστημα Start & Stop κλπ. Οι εκδόσεις Sport του Fiat 500 θα είναι διαθέσιμες με τους κινητήρες 0.9 Twinair βενζίνης 85 ίππων και 1.3 MTJ πετρελαίου 95 ίππων. Οι τιμές είναι 14.750 ευρώ για το πρώτο και 15.900 ευρώ για το δεύτερο. Με προωθητική ενέργεια 1.000 ευρώ και με όφελος απόσυρσης, οι τελικές τιμές διαμορφώνονται σε 13.450 και 13.940 ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, οι εκδόσεις αυτές μπορούν να συνδυαστούν και με ευνοϊκή χρηματοδότηση 5,25% μέσω FGA Bank.

SCARABEO 200/300:σε νέες ασυναγώνιστες τιμές!

Τα αγαπημένα μοντέλα SCARABEO, γνήσιοι εκφραστές του ιταλικού στυλ, είναι τώρα ακόμα πιο προσιτά, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Επωφεληθείτε της προσφοράς, αποκτήστε τα τώρα στις νέες προνομιακές τιμές με όφελος έως 530€ ! SCARABEO 200 μόνο 2.730€ και SCARABEO 300 μόνο 3.760€! Μεγάλοι τροχοί 16’, προηγμένοι κινητήρες και έντονος χαρακτήρας … Όποιο από τα δύο μοντέλα και αν επιλέξετε υπόσχεται απολαυστικές μετακινήσεις, με οικονομία και ασφάλεια στο δύσκολο αστικό περιβάλλον και όχι μόνο! SCARABEO 200 dual map Το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, για επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις. SCARABEO 300 Το σκούτερ που μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού σχεδιασμού, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές, προσφέροντας παράλληλα υψηλά επίπεδα επιδόσεων, ενεργητική ασφάλειας και λειτουργικότητας. Επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr για περισσότερες πληροφορίες ή ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές. Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

Έναρξη διάθεσης IBIZA Cupra & Ibiza 1.2 TSI 85hp

Στα πλαίσια της ενίσχυσης της εμπορικότητας της γκάμας του νέου ΙΒΙΖΑ, η SEAT Τεχνοκάρ ανακοινώνει νέο τιμοκατάλογο με ισχύ από 14/01/2013 με δύο σημαντικές προσθήκες νέων εκδόσεων: IBIZA CUPRA Ξεκινά η διάθεση της ανανεωμένης έκδοσης Cupra η οποία έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και επιδόσεων και οικονομίας σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Χαρακτηριστικά, η κορωνίδα της γκάμας του IBIZA εξοπλίζεται πλέον standard με νέους εμπρόσθιους προβολείς Bi-Xenon με σύστημα AFS και φώτα ημέρας LED, με νέα οπίσθια φώτα LED, καθώς και με αισθητήρες βροχής/φωτός. Σε επίπεδο επιδόσεων οι βελτιώσεις του κινητήρα 1.4 TSI 180hp είναι σημαντικές και αποφέρουν αυξημένη οδηγική απόλαυση, μειωμένη κατανάλωση καθώς και μειωμένα λειτουργικά έξοδα και τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα με εκπομπές CO2 139 gr/km το νέο Cupra κυκλοφορεί καθημερινά και στον Πράσινο Δακτύλιο.Η τιμή διάθεσης του νέου IBIZA Cupra, το οποίο συνεχίζει να εξοπλίζεται standard με 7τάχυτο κιβώτιο DSG, ορίζεται στις €18.990 ή €18.030 με απόσυρση. ΙΒΙΖΑ 1.2 ΤSI 85hp Στην γκάμα του IBIZA κάνει την είσοδο του ο κινητήρας 1.2 TSI με απόδοση 85hp, ο οποίος σε επίπεδο επιδόσεων έχει πολύ μικρές διαφορές σε σχέση με τον 105hp (ροπή 160 vs 175 Nm, τελική 180 vs 190 χλμ/ώρα, επιτάχυνση 11,3” vs 9,8”), ενώ οι τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης και εκπομπών CO2 δεν παρουσιάζουν καμία διαφοροποίηση. Ο κινητήρας αυτός είναι διαθέσιμος μόνο για την 5θυρη έκδοση σε επίπεδο εξοπλισμού Reference και η τιμή διάθεσης του ορίζεται στις €11.490 ή €10.610 με απόσυρση, τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική για το κοινό που αναζητά τον καλύτερο συνδυασμό τιμής/απόδοσης.