Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ανέκδοτο

Ένας οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200. Κάποια στιγμή περνάει μπροστά από ένα περιπολικό και ο αστυνομικός αρχίζει να τον καταδιώκει. Μετά από λίγο, ο οδηγός κάνει στην άκρη και σταματάει.
Μπάτσος : - Πας καλά άνθρωπέ μου; Θέλεις να σκοτώσεις κόσμο;...
Οδηγός : - Εχμ... έτρεχα ε;
Μπάτσος : - Μόνο έτρεχες; Άδεια, δίπλωμα.
Οδηγός: - Ξέρετε... δεν έχω..
Μπάτσος: - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ? Και τρέχεις έτσι ? Δεν πάμε καλά... Βγες από το αυτοκίνητο.
Οδηγός: - Αν θέλετε να με ψάξετε, θα έλεγα να μην το κάνετε.
Μπάτσος : - Γιατί;
Οδηγός : - Ε να... έχω και το σταφ επάνω μου.
Μπάτσος : - Σταφ; Ναρκωτικά;;; Έχεις και ναρκωτικά;;;!;
Οδηγός: - Ε, γιατί νομίζατε πως έτρεχα... έχω να κάνω παράδοση... και με καθυστέρησε και ο έμπορας και έχω αργήσει.
Μπάτσος : - Μα εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα. Βγες έξω, θα ψάξω και το αυτοκίνητο.
Οδηγός: - Πάντως εγω στη θέση σας δε θα κοιτούσα κάτω από το κάθισμα.
Μπάτσος : - Γιατί;
Οδηγός : - Εεε... είναι το όπλο μου εκεί.
Μπάτσος : - ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;;;!;
Οδηγός : - Ε, τι έτσι θα πάω στο ραντεβού;
Δε λες καλά που το είχα μαζί μου, έτοιμος ήταν ο άλλος να μου την ανάψει,
ευτυχώς πρόλαβα να τραβήξω πρώτος... τώρα έχω να ξεφορτωθώ και το πτώμα.
Μπάτσος: - Πτώμα; Ποιο πτώμα;
Οδηγός : - Αυτό του έμπορα στο πορτ-μπαγκαζ .
Μπάτσος : - ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ;;;;;
Τρελαίνεται ο μπάτσος, καλεί αμέσως ενισχύσεις, φτάνουν αντιτρομοκρατικές,
εγκληματολογικό, περιπολικά, ελικόπτερο, ακροβολίζονται κομμάντα γύρω από το αυτοκίνητο.
Σκάει ο διοικητής.
Διοικητής: - Τα χαρτιά σου.
Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι, βγάζει τα χαρτιά και του τα δίνει.
Διοικητής: - Αφού είχες χαρτιά γιατί είπες στο όργανο πως δεν έχεις;
Οδηγός: - Εγώ;;;
Διοικητής : - Τέλος πάντων, βγες σε παρακαλώ από το αυτοκίνητο.
Βγαίνει ο οδηγός , πέφτουν επάνω του τέσσερις, τον ψάχνουν... τίποτα.
Διοικητής: - Που είναι τα ναρκωτικά;
Οδηγός: - Ποια ναρκωτικά κύριε διοικητά;
Διοικητής : - Εδώ το όργανο μας είπε ότι έχεις ναρκωτικά επάνω σου .
Οδηγός: - Εγώ;
Διοικητής: - Ψάξτε το αυτοκίνητο.
Πλακώνουν άλλοι δέκα με σκυλιά παντού... τίποτα.
Διοικητής: - Μα καλά, τα όπλα που είναι;
Οδηγός : - Ποια όπλα κύριε διοικητα;
Διοικητής: - Το όργανο μας είπε ότι έχεις όπλο στο αυτοκίνητο.
Οδηγός: - ΕΓΩ;;;;
Διοικητής : - Ουφφφ... μα τι γίνεται εδώ... τέλος πάντων, άνοιξε το πορτ-μπαγκαζ.
Το ανοίγει ο οδηγός... τίποτα μέσα.
Διοικητής: - Το πτώμα που είναι;
Οδηγός: - Ποιο πτώμα κύριε διοικητά;
Διοικητής : - Μα το όργανο μας είπε...
Οδηγός (έξαλλος): - Ε μα σας είπε το ένα, σας είπε το άλλο, σε λίγο θα σας πει ότι πήγαινα και με 200!!!

Η Fiat επιστρέφει στις ΗΠΑ με το 500


Η Fiat κάνει την επιστροφή της στην αμερικανική αγορά με την παρουσία της στην έκθεση του Λος `Aντζελες από τις 17 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Η επιστροφή αυτή σημαδεύεται από την παρουσίαση του 500, ενός από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα του στιλ και της τεχνολογίας "Made in Italy", κληρονόμου ενός μοντέλου που αποτέλεσε ένα από τα σύμβολα της αυτοκίνησης. Το Fiat 500 ικανοποιεί τις ανάγκες της νέας γενιάς των Αμερικανών που θέλουν ένα ελκυστικό, προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες τους, οικολογικά βιώσιμο και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο, που αντανακλά την εικόνα τους.
Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο Μεξικό και θα έχει τιμή εκκίνησης τα 15.500 δολάρια. Το ιδιαίτερα ελκυστικό «πακέτο», που χαρακτηρίζεται από την τετραθέσια διαμόρφωση, το ιδανικό μέγεθος για την πόλη, την απόλαυση της οδήγησης που ενισχύεται και από τον εντελώς νέο κινητήρα 1.4 MutiAir με 101 ίππους, το καινοτόμο σύστημα επικοινωνίας Blue&Me και τους 7 στάνταρ αερόσακους, συμπληρώνεται από υψηλής ποιότητας στοιχεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αμερικανικής αγοράς, στα οποία συμπεριλαμβάνεται κι ένα εντελώς νέο αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Η γκάμα του Fiat 500 στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει 3 επίπεδα εξοπλισμού, 14 εξωτερικά χρώματα, 2 εσωτερικά με 14 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών για τα καθίσματα και μια πλήρη γκάμα από ξεχωριστά αξεσουάρ από τη Mopar, που προσαρμόζουν ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητο στις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε αγοραστή. Φυσικά οι πελάτες του Fiat 500 θα μπορούν να κάνουν χρήση της δωρεάν εφαρμογής eco:Drive, που αναλύει τον τρόπο οδήγησης του οδηγού και προσφέρει συμβουλές για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και της ρύπανσης της ατμόσφαιρας. Τέλος, σημαντικό είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο προσφέρεται με εγγύηση 4 ετών ή 50.000 μιλίων (περίπου 80.000 χλμ.) και οδική βοήθεια 4 ετών, που συμπληρώνονται από ένα πρόγραμμα συντήρησης 3 ετών ή 36.000 μιλίων (περίπου 58.000 χλμ.) με κάλυψη του κόστους ακινητοποίησης του αυτοκινήτου και αντικατάστασης των φθαρμένων εξαρτημάτων.
• Ειδικά μελετημένο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες των δρόμων της βόρειας Αμερικής, το Fiat 500 έχει υποστεί αρκετές τροποποιήσεις, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι:
• Ανασχεδιασμένη δομή αμαξώματος για αύξηση της αντοχής.
• Ρύθμιση των αναρτήσεων για να εξασφαλίζεται η ευελιξία και η ασφάλεια του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την άνεση και την ησυχία στο εσωτερικό του κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών στους αυτοκινητοδρόμους.
• Περισσότερες από 20 ειδικές τροποποιήσεις σε εξαρτήματα του αμαξώματος για τη μείωση θορύβων και κραδασμών.
• Νέο ABS στους 4 τροχούς με ανασχεδιασμένες μπροστινές «δαγκάνες» για βέλτιστη απόδοση στο φρενάρισμα.
• Ρεζερβουάρ καυσίμου με αυξημένη χωρητικότητα στα 10,5 γαλόνια (40 λίτρα) για αύξηση της αυτονομίας.
• Σύστημα θέρμανσης και ψύξης βελτιστοποιημένο για τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της βόρειας Αμερικής.
• Υποβραχιόνιο και νέα «μαξιλάρια» στα καθίσματα για βελτίωση της άνεσης στα μακρινά ταξίδια.
• Νέα μπροστινά καθίσματα εφοδιασμένα με το σύστημα "Easy Entry".
• Νέα χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι και ρύθμιση της απαιτούμενης δύναμης στο τιμόνι για βελτίωση της σταθερότητας στις ταχύτητες του αυτοκινητοδρόμου (και τους πλευρικούς ανέμους).
• Νέο ηχοσύστημα BOSE με 6 ηχεία και subwoofer εξαιρετικής ποιότητας.
Fiat

Opel-Club.gr is High... Tech!

To Opel-Club.gr με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την δημιουργία application για το ΝΟΚΙΑ κινητό σας, που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το OVI STORE. Μέσω τις εφαρμογής μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στο forum όπου και αν βρίσκεστε.

Δωρεάν download : http://store.ovi.com/search?q=opel&lang=el

Αυτό φυσικά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη μεγάλη βοήθεια που είχαμε από το Γιάννη το Χατζούδη (johnhatz4), τον οποίο και τον ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τον κόπο και την όρεξή του!


Δείτε screenshot στο παρακάτω topic και γράψτε τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας:

http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?p=335180#post335180

The Vespa and the Movies


Η έκθεση “The Vespa and the Movies”, άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό, στο μουσείο της Piaggio στην Pontedera. Μια σημαντική πρωτοβουλία του ιδρύματος Piaggio, που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Cinema Multimedia Centre και του Viareggio EuropaCinema. Η έκθεση γιορτάζει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο σινεμά, το Ιταλικό εργοστάσιο και το πιο γνωστό και αγαπητό δίτροχο στο κόσμο, τη Vespa. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 15 Ιανουαρίου του 2011, εξετάζοντας την προέλευση και ανάπτυξη της σχέσης της Vespa με το σινεμά, μέσω ενός μεγάλου αρχείου επιλεγμένου υλικού, διαθέσιμο για προβολή σε multimedia σταθμούς και με παραπάνω από 150 αφίσες cult ταινιών με πρωταγωνιστή τη Vespa. Ένας συνδυασμός διαφορετικών στυλ, χρωμάτων και διαθέσεων που ενισχύεται από την εξαίρετη αφίσα της έκθεσης που σχεδίασε ο ζωγράφος και γλύπτης Ugo Nespolo. Η είσοδος στην έκθεση στο μουσείο της Piaggio, είναι δωρεάν. Οι παραπάνω από 200 εικόνες στον εκθεσιακό κατάλογο, πολλές εκ των οποίων δημοσιεύονται για πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνονται και στη σελίδα: www.lavespaeilcinema.it. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το μουσείο Piaggio θα μετατραπεί σε κινηματογραφική αίθουσα όπου κάθε εβδομάδα θα προβάλλονται ταινίες στις οποίες η μεγάλη πρωταγωνίστρια είναι η Vespa. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά δέκα προβολές με παρουσία ηθοποιών και καλλιτεχνών. Η Vespa έκανε το ντεμπούτο της στoν κινηματογράφο το 1950, τέσσερα χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμα, με το Ιταλικό φιλμ “Sunday in August” και έγινε παγκόσμιο status symbol στην ταινία “Roman Holiday” (1953), με την περίφημη σκηνή της Audrey Hepburn με τον Gregory Peck να κινούνται μέσα στην κίνηση της Ρώμης επάνω σε μια Vespa 125. Εκτός από αφίσες και στιγμιότυπα από αναρίθμητες ταινίες, η έκθεση που εγκαινιάστηκε στο μουσείο Piaggio, θα εκθέτει και τα συλλεκτικά μοντέλα της Vespa που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες, καλύπτοντας έτσι εξήντα χρόνια ιστορίας, στυλ και αλλαγών στον τρόπο ζωής. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εξήντα ετών, μεγάλος αριθμός ηθοποιών εμφανίστηκε με Vespa σε αρκετές ταινίες δραματικές, κωμικές, περιπέτειες και κοινωνικού περιεχομένου. Οι φωτογραφίες της έκθεσης “The Vespa and the Movies” απεικονίζουν τη μακροσκελή λίστα των σταρ της μεγάλης οθόνης που εμφανίστηκαν με το διασημότερο scooter στο κόσμο, σε φιλμ όπως το “Quadrophenia” το “Absolute Beginners”, το “American Graffiti”, το “The Talented Mr.Ripley”, το “102 Dalmatians” και το γνωστό blockbuster “Transformers”. Στις φωτογραφίες, τις ταινίες αλλά και μέσα στα στούντιο, η Vespa συνόδευε σταρ όπως η Raquel Welch, η Ursula Andress, Geraldine Chaplin, Joan Collins, Jayne Mansfield, Virna Lisi, Milla Jovovich, Marcello Mastroianni, Charlton Heston, John Wayne, Henry Fonda, Gary Cooper, Anthony Perkins, Jean-Paul Belmondo, Nanni Moretti, Sting, Antonio Banderas, Matt Damon, Gérard Depardieu, Jude Law, Eddie Murphy, Owen Wilson, Nicole Kidman και αρκετοί ακόμα.
Piaggio Hellas