Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

TO GP ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΗΣ APRILIA


Το SR Max είναι το νέο σκούτερ που εισάγει στην τουριστική κατηγορία την Aprilia, την πιο αγωνιστική μάρκα του Ομίλου Piaggio. Διατίθεται σε έκδοση 300 κυβικών στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των €4.090 και αξιοποιεί τη σπορ ψυχή της Aprilia, προσφέροντας καθαρή διασκέδαση και απόλαυση στην οδήγηση.
Το Aprilia SR Max μεταφράζει το σπορ χαρακτήρα και την εκρηκτικότητα των μοντέλων του Νοάλε σε όρους τουρισμού: ένα σκούτερ εμπνευσμένο από τον κόσμο των αγώνων που εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις και ευελιξία.
Η παρουσία του SR Max γίνεται αισθητή με την πρώτη ματιά. Ο επιθετικός σχεδιασμός με έντονες γραμμές αντικατοπτρίζει το σπορ χαρακτήρα ενός μοντέλου που ξεχωρίζει με το πληθωρικό στυλ του.
Η συμπαγής μπροστινή όψη αγκαλιάζει τη δυναμική αισθητική του φωτιστικού συνόλου: ανάμεσα στους δύο προβολείς παρεμβάλλεται μία μεταλλική γρίλια, μία απλή λεπτομέρεια που χαρίζει στο SR Max αποφασιστική έκφραση. Τα γραφικά που περιβάλλουν τους προβολείς και τους αεραγωγούς έρχονται σε αντίθεση με το χρωματισμό του αμαξώματος και, μαζί με την ιταλική τριχρωμία στο πάνω μέρος της μάσκας, δίνουν στο SR Max κομψότητα και ιδιαίτερο στιλ. Παράλληλα η λεπτή και αιχμηρή ουρά τονίζει το πλούσιο πίσω τμήμα του SR Max. Τη δική της πινελιά προσθέτει η δυναμική καρίνα σε μαύρο ματ με το ασημί λογότυπο Aprilia.
Η δίχρωμη σέλα από σπορ υλικό είναι εξαιρετικά εργονομική: διαθέτει υποστήριγμα για την πλάτη του οδηγού και εγγυάται άνεση σε όλες τις συνθήκες. Οι χειρολαβές που πλαισιώνουν το πίσω μέρος της σέλας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση στο συνεπιβάτη.
Το Aprilia SR Max είναι κατάλληλο για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και ικανό να προσφέρει συγκινήσεις σε διαδρομές εκτός πόλης, χάρη στις μοτοσυκλετιστικές αρετές και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.
Είναι εξοπλισμένο με αναρτήσεις που θα αντιστοιχούσαν σε ένα maxi σκούτερ: υδραυλικό αμορτισέρ με παραδοσιακό τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλ. μπροστά, ενώ πίσω λειτουργεί διπλό υδραυλικό αμορτισέρ διπλής ενέργειας, ρυθμιζόμενης προφόρτισης.
Όμως η πραγματική δύναμη του Aprilia SR Max είναι η καρδιά 300 κυβικών: 4-βάλβιδος μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας με ηλεκτρονικό ψεκασμό, με διάμετρο 75 χιλ. και διαδρομή 63 χιλ., που παράγει μέγιστη ισχύ 21,6 στις 7.250 σ.α.λ., και αγγίζει τη μέγιστη ροπή των 23 Nm στις μόλις 6.000 στροφές. Το αποτέλεσμα είναι η άριστη κατανομή της ροπής και κατά συνέπεια αποφασιστική επιτάχυνση και άμεση απόκριση σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού.
Το Aprilia SR Max 300 διατίθεται σε 2 κλασικά και κομψά χρώματα: μαύρο “Aprilia” και λευκό “Bianco Glam”.
Θα είναι σύντομα διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Aprilia, στην προκλητική τιμή των € 4.090, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών:
» Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια
» Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

H Hyundai Motor παρέχει έναν στόλο υπηρεσιακών οχημάτων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2011 ™


Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών FIFA 2011 ™ που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, η Hyundai Motor Company - ένας από τους επίσημους συνεργάτες της FIFA – παρέδωσε επισήμως εκατοντάδες οχημάτων στην τοπική οργανωτική επιτροπή (LOC) του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών Cup ™, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τις 11 εθνικές ομάδες από τις 16 που έχουν προκριθεί.

Η Hyundai Motor θα παραδώσει 289 επιβατικά και οχήματα ελεύθερου χρόνου (SUV), όπως τα ix35, Santa Fe, ix55 και H1 καθώς και 11 λεωφορεία Hyundai για τις ανάγκες μεταφοράς των εθνικών ομάδων. Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA , των εθνικών ομάδων, των μελών της οργανωτικής επιτροπής, τους διαιτητές, τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου.

"Η ευκαιρία να παρασχεθούν VIP υπηρεσίες μεταφοράς σε αυτό το βαρυσήμαντο τουρνουά μας δίνει τη μεγάλη προβολή που χρειαζόμαστε στην Ευρώπη αλλά και Παγκοσμίως τόσο για την αναγνωρισιμότητα της μάρκας όσο και των προϊόντων μας" δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσημη τελετής παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ο κ. Chang Kyun Han, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe GmbH,. "Το τουρνουά ποδοσφαίρου της FIFA μεταφέρει δυναμισμό, ενθουσιασμό αλλά και πάθος. Είναι ακριβώς τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να μεταφέρουμε και να μοιραστούμε με τους πελάτες μας ", πρόσθεσε ο κ. Han.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρευρέθησαν ο σούπερ σταρ του γερμανικού ποδοσφαίρου κ. Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος είναι πρεσβευτής του εμπορικού σήματος της Hyundai στη Γερμανία, η κα Steffi Jones Πρόεδρος της τοπικής οργανωτικής επιτροπής (LOC), ο κ. Ulrich Wolter Γενικός συντονιστής της τοπικής οργανωτικής επιτροπής (LOC), ο κ. Werner H. Frey CEO της Hyundai Motor Deutschland GmbH, υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

«Η Hyundai Motor είναι ισχυρός συνεργάτης της FIFA στην κατηγορία της αυτοκινητοβιομηχανίας με πλούσια εμπειρία, χορηγώντας όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της FIFA ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών ΗΠΑ 1999 ™, δήλωσε η κα Jones. "Έχοντας και πάλι τη Hyundai στο πλευρό μας, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε εις πέρας επιτυχώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2011 ™ στη Γερμανία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνεργασίες μεταξύ της Hyundai και του ποδοσφαίρου ξεκίνησαν το 1999, όταν η Hyundai υπέγραψε συμφωνία ως χορηγός της FIFA, αναβαθμίζοντας την εταιρική της εικόνα σε διεθνές επίπεδο. Η Hyundai αποτελεί πλέον έναν από τους ισχυρότερους υποστηρικτές του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, ως ο επίσημος χορηγός του 2002 FIFA World Cup στις Κορέα / Ιαπωνία™, του 2006 FIFA World Cup στη Γερμανία™ και του 2010 FIFA World Cup στη Νότιο Αφρική™ καθώς και πολλά άλλα τουρνουά της FIFA, συμπεριλαμβανομένου του FIFA Confederations Cup. Επίσης, η εταιρεία έχει ήδη επεκτείνει τη στρατηγική χορηγική της συμφωνία με τη FIFA για την κάλυψη των Παγκοσμίων Κυπέλλων από το 2014 έως και το 2022.

Έξι εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως για τo Nissan MICRA

H Nissan Motor Co Ltd ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Nissan MICRA, ως το τέλος του Μαΐου 2011, ξεπέρασαν τις έξι εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Nissan κατασκευάζει οχήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καιρών. Η πρώτη γενιά του Nissan MICRA έκανε το ντεμπούτο της το 1982 και σύντομα το μοντέλο έγινε γνωστό για την οδική του συμπεριφορά, την προσιτή του τιμή και την υψηλή του ποιότητα. Η δεύτερη γενιά του MICRA που κυκλοφόρησε το 1992, είχε υιοθετήσει τις προηγμένες τεχνολογίες της τότε εποχής, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT). Ομοίως, η τρίτη γενιά του μοντέλου που δρομολογήθηκε το 2002, υιοθέτησε το έξυπνο κλειδί (Intelligent Key) για πρώτη φορά σε μοντέλα της Nissan. Σε απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, το MICRA τέταρτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2010, είναι εξοπλισμένο με το νέας γενιάς Xtronic CVT που συνεισφέρει στην βελτιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου. Ο Yosuke Iwasa, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Nissan παγκοσμίως , δήλωσε: «Η οδική συμπεριφορά του MICRA, η κορυφαία αξιοπιστία του, καθώς και η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του έτυχαν θερμής υποδοχής, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στους πελάτες μας σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο."

Στην Ελλάδα, η τιμή του νέου Nissan ΜICRA ξεκινά από τις 9.780 €, η οποία συμπεριλαμβάνει και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.
Παράλληλα το νέο Nissan ΜICRA, εντάσσεται στο επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.