Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Χατζαράς Νέο Video - 1105whp@Ace Dyno



Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τον Απρίλιο του 2010.

Ταινίες-Προτάσεις: Τι να δείτε σήμερα;

Mad Max 2: The Road Warrior

Πρώην αστυνομικός και νυν μόνος περιπλανητής. Ο Max ταξιδεύει στην έρημη μετα-αποκαλυπτική Αυστραλία μετά από πυρηνικό ολεθρό, ψάχνωντας για την απίστευτα πολύτιμη βενζίνη. Η μόνη του ελπίδα είναι μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι έχουν ίσως το τελευταίο διυλιστήριο πετρελαίου. Για αντάλλαγμα όμως, πρέπει να τους προστατέψει από μια συμμορία η οποία τους τρομοκρατεί με σκοπό να καταλάβουν το διυλιστήριο για τους ίδιους.

Μια ταινία που άφησε ιστορία και αξίζει να την ξαναδείτε.

Λεπτομέρειες: imdb

Λεπτομέρειες: wikipedia.


Θέλετε να γράφετε στο blog μας; Μπορείτε! Επικοινωνείστε μαζί μας και γίνετε και εσείς ένας συντάκτης του autokinisimag.blogspot.com! Και που ξέρετε... μπορεί να γράψετε και για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης !

On Youtube: Honda Civic Type R vs Seat Ibiza FR Stage 1


Φιλικό άνοιγμα μεταξύ ενός "γυμνού" Honda Civic Type R και ενός ελαφρώς βελτιωμένου Seat Ibiza FR

Καμία ευθύνη δε φέρει το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης, για τις εικονιζόμενες δραστηριότητες στο βίντεο. Οι κόντρες κανονίζονται από τρίτους και όχι από το περιοδικό.

Τρέξτε σε νόμιμες χρονομετρημένες κόντρες και αποφύγετε ατυχήματα ή πρόστιμα που μπορεί να προκύψουν. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.tetrakosari.gr


Θέλετε να γράφετε στο blog μας; Μπορείτε! Επικοινωνείστε μαζί μας και γίνετε και εσείς ένας συντάκτης του autokinisimag.blogspot.com! Και που ξέρετε... μπορεί να γράψετε και για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης !

Opel GT by MGI Motorsport

Project: Opel GT Big Turbo

Δυναμομέτρηση Opel GT Big Turbo KIT
MGI 4o Στάδιο
444.8 Ίπποι και 49.5 Kgm Ροπή!
07.07.2010
Η δύναμομέτρηση έγινε σε δυναμόμετρο MAHA LPS3000 (AGELIDIS). Η μέτρηση έγινε με θερμοκρασία περιβάλλοντος 32.0 βαθμών κελσίου και βαρομετρική πίεση 1008,7 hPa.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρας:
Stock Κινητήρας Opel GT Z20NHH

Διαχείριση Κινητήρα
Stock Εγκέφαλος Bosch ME9.6 με Custom Προγραμματισμό Πάνω στο Δυναμόμετρο

Υπερσυμπιεστής
GT3076R Turbocharger ( 0.63 A/R )
External Wastegate Tial 44mm
Custom Oil-Water Lines
Custom Exhaust Manifold Porting

Σύστημα Εξαγωγής:
Tubular Manifold / 44mm Wastegate Adaptor
Downpipe 76mm
Μεταλλικός Καταλύτης 100 cpsi
Catback Εξάτμιση 76mm

Σύστημα Εισαγωγής :
Custom Τurbo Intake Pipe με MAF Case 80mm
Φιλτροχοάνη Greddy AIRINX
Kιτ Σκάστρας Κλειστού Τύπου

Σύστημα Ψύξης Συμπιεσμένου Αέρα :
MGI Motorsport FMIC ( 3” Bar & Plate Intercooler Core )
Custom Piping Kit


Όργανα Ελέγχου Παράμέτρων Κινητήρα:
DM200 Multi Gauge( Διαμέτρου 60mm)
DM200 Multi Gauge ( Διαμέτρου 60mm) with OBD (Συνδέεται με την Διαγνωστικη Θύρα OBDII)
SM-Vac/Boost - iMFD Μονάδα αισθητήρα – Πίεσης/υποπίεσης
SM-EGT - iMFD Sensor Module - Πυρόμετρο


Δυναμομέτρηση @ 1.95bar ct Boost







Πηγή: mgi-motorsport
Kανάλι στο YouTube: MGIMotorsport

Χρόνια πολλά Έλληνες!

Η Επέτειος του Όχι, αφορά την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις επί τελεσιγράφου που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940, στον Έλληνα Πρωθυπουργό, συνέπεια της οποίας ήταν η είσοδος της Χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. Η ημερομηνία αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο ως επίσημη εθνική εορτή και αργία.

O ίδιος ο Γκράτσι στα απομνημονεύματά του, που εξέδωσε το 1945, περιγράφει τη σκηνή: «Έχω εντολή κ. πρωθυπουργέ να σας κάνω μία ανακοίνωση και του έδωσα το έγγραφο. Παρακολούθησα την συγκίνηση εις τα χέρια και εις τα μάτια του. Με σταθερή φωνή και βλέποντάς με κατάματα ο Μεταξάς μου είπε: αυτό σημαίνει πόλεμο. Του απήντησα ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μου απήντησε ΟΧΙ. Του πρόσθεσα ότι αν ο στρατηγός Παπάγος..., ο Μεταξάς με διέκοψε και μου είπε: ΟΧΙ! Έφυγα υποκλινόμενος με τον βαθύτερο σεβασμό, προ του γέροντος αυτού, που προτίμησε την θυσία αντί της υποδουλώσεως».

Πηγή: Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια