Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Beverly 500 10th Anniversary

Με περισσότερες από 270 χιλιάδες πωλήσεις στην 10ετή πορεία του, από την πρώτη του εμφάνιση το 2001 μέχρι σήμερα, το Piaggio Beverly έχει εξασφαλίσει τη θέση του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της αγοράς. Προϊόν ενός ξεχωριστού και καινοτόμου concept, το Beverly απέκτησε τη φήμη του ευέλικτου και ασφαλούς scooter που είναι ιδανικό για την κίνηση, ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση και αξιοπιστία για μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη.

Για τον εορτασμό της επιτυχημένης 10ετίας του best seller της Piaggio με το ακαταμάχητο στυλ και τις μοναδικές επιδόσεις, δημιουργήθηκε μια ειδική έκδοση το Beverly 500 10th Anniversary.

Η ειδική έκδοση του BEVERLY ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο φινίρισμα και για το αποκλειστικό χρώμα, που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό και τονίζει την ξεχωριστή αισθητική του. Το νέο γκρι ματ χρώμα συνδυάζεται μοναδικά με την ολοκαίνουργια σε σχεδίαση κομψή σέλα σε καφέ χρώμα.
Επιπλέον προσόντα μπορούν να χαρακτηριστούν ο νέος σχεδιασμός του δυναμικού φαναριού μπροστά, σήμα κατατεθέν για το Beverly, αλλά και ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων που διαθέτει ένδειξη βενζίνης.

Ο υδρόψυκτος 4χρονος, 4βάλβιδος κινητήρας 500 κυβικών εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις, διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό και ανάφλεξη με 2 μπουζί και παράγει 40 ίππους στις 7.000 στροφές. Ο ευέλικτος και αποδοτικός κινητήρας, με αρκετή ροπή σε όλο το φάσμα λειτουργίας του, επιτρέπει στο Beverly ταχύτητες της τάξεως των 160 χιλ/ώρα.

Το Beverly 500 10th Anniversary διατίθεται με ζελατίνα στο στάνταρ εξοπλισμό και ανταγωνιστική τιμή € 6.630