Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Oι ΗΠΑ θα εξάγουν αυτοκίνητα στην Κορέα (!)

Η συμφωνία για δωρεάν εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Κορέας και ΗΠΑ, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Η Toyota σχεδιάζει να εξάγει τα πρώτα αυτοκίνητα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κορέα, αρχές Δεκέμβρη. Το γιεν έχει γίνει τόσο ακριβό που συμφέρει περισσότερο να στείλει τα οχήματα της από την Indiana των ΗΠΑ, αντί να τα μεταφέρει με πλοίο από την κοντινή Ιαπωνία (!). Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Nikkei, η ιαπωνέζικη αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να στέλνει 50 Siennas τον μήνα, στην νότια Κορέα.


Πηγή: www.nikkei.com

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

ΝΕEΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΒΙΖΑ & LEON DIESEL


Mε ισχύ από 1η Νοεμβρίου 2011, η SEAT Tεχνοκάρ ανακοινώνει νέες μειωμένες τιμές για τις εκδόσεις diesel των Ιbiza & Leon.

Πιο συγκεκριμένα το δημοφιλές Ισπανικό super mini με τον κορυφαίο κινητήρα 1.2 TDI Common Rail απόδοσης 75 hp, o οποίος καταναλώνει μόλις 3.8 lt καυσίμου ανά 100 χλμ (3.4 στην έκδοση E-Ecomotive), προσφέρεται πλέον στις ακόλουθες τιμές:

IBIZA SC 1.2 TDI CR COMFORT: €13.995 ή €13.035 με απόσυρση
ΙΒΙΖΑ SC 1.2 TDI CR COMOFRT E-ECOMOTIVE: €14.745 ή €13.785 με απόσυρση
Η επιβάρυνση για την 5θυρη έκδοση είναι €400.

Σημειώνεται ότι ο εξοπλισμός της έκδοσης Comfort είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ABS, 4 αερόσακους, Climatic, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, cruise control, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, τροχούς 15”, ράδιο CD ΜP3 με θύρα aux-in και χειριστήρια στο τιμόνι.

Αντίστοιχα, το Leon με το κινητήρα 1.6 ΤDI Common Rail 105hp, με κατανάλωση επίσης μόλις 3.8 λτ/100χλμ στην έκδοση E-Ecomotive, προσφέρεται επίσης σε νέες σημαντικά μειωμένες τιμές:

LEON 1.6 TDI CR STYLE E-ECOMOTIVE: €19.690 ή €18.260 με απόσυρση

Σημειώνεται ότι τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της SEAT συμμετέχουν κανονικά στο νέο προωθητικό πρόγραμμα της Τεχνοκάρ που προσφέρει «δωρεάν καύσιμα για 10.000 χλμ.» σε όλους τους νέους αγοραστές, ενώ όλες οι παραπάνω εκδόσεις δεν επιβαρύνονται με τέλη κυκλοφορίας αφού οι εκπομπές CO2 είναι μικρότερες των 100 gr/km.     



Nissan After Sales: ALL CLEAR SERVICE, Πρόγραμμα Εγγυημένης Τιμής

Η Nissan στη διαρκή προσπάθειά της να είναι πραγματικά δίπλα στον πελάτη και να βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα του After Sales, δημιούργησε το νέο πρόγραμμα ALL CLEAR SERVICE. Πρόκειται για Πρόγραμμα Εγγυημένης Τιμής, που προσφέρει ενιαίες χρεώσεις για το Service σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Nissan, με μειωμένες και σταθερές τιμές τόσο για τα ανταλλακτικά όσο και για την εργασία. Ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου, ο κάτοχος Nissan μπορεί τώρα να απευθυνθεί στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της περιοχής του και να ωφεληθεί από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα των εργασιών και την εγγύηση των γνήσιων ανταλλακτικών Nissan.

Το πρόγραμμα ALL CLEAR SERVICE ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2011 έως και την 31η Ιανουαρίου 2012.

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων της Nissan ανά την Ελλάδα, καθώς και στο www.nissan.gr

VolksWagen Up!


Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου, η Volkswagen παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη την προϊοντική της πρόταση στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης: το up!


Ενσωματώνοντας όλες τις αξίες της μάρκας, το up! αποτελεί την πρόταση της Volkswagen για σύγχρονη, έξυπνη αστική αυτοκίνηση. Μία επαναστατική πρόταση που συνδυάζει για πρώτη φορά την ευκολία χειρισμού και οδήγησης ενός αυτοκίνητου πόλης με την άνεση και την ασφάλεια αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών.
Ρώμη, Οκτώβριος 2011 – Η «αιώνια πόλη» φιλοξενεί τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Volkswagen up! Σε μία πόλη γεμάτη ζωή αλλά και μοναδικό στυλ, το μικρό Volkswagen up! ξεδιπλώνει τις μεγάλες του ικανότητες.
Εκδόσεις
Το up! θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού (take up! – move up! – high up!) καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για ασφαλή, άνετη και έξυπνη μετακίνηση. Παράλληλα, θα διατίθεται και σε δύο ειδικές εκδόσεις: white up! και black up!
Σχεδίαση που εκπέμπει αυτοπεποίθηση
Η σχεδιαστική φιλοσοφία του up! ακολουθεί τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Όπως όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα, το up! χαρακτηρίζεται από την απλότητα στην σχεδίαση του, που αναδεικνύει τεχνολογική ανωτερότητα και ευκολία χρήσης.
Κινητήρες που εστιάζουν στις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης
Για το up! η Volkswagen ανέπτυξε μία ολοκαίνουργια γκάμα κινητήρων ενσωματώνοντας την φιλοσοφία Think Blue. Το up! αρχικά θα διατίθεται με τον νέο 3-κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 999 κ.εκ. απόδοσης 60ps & 75ps με μέση κατανάλωση 4,5 & 4,7 lt/100km, αντίστοιχα. Με το πακέτο BlueMotion Technology, οι εκπομπές ρύπων CO2 δεν ξεπερνούν τα 100gr/km (μέση κατανάλωση 4,2 & 4,3 lt/100km αντίστοιχα).
Επιπλέον, το up! θα διατίθεται και με κινητήρα φυσικού αερίου 1.0 lt CNG BlueMotion Technology απόδοσης 68ps με εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 78gr/km.
Συστήματα ασφάλειας που ορίζουν νέα δεδομένα
Μελετώντας τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν ατυχήματα εντός πόλης, η Volkswagen εξόπλισε το up! με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία του. Το καινοτόμο σύστημα City Emergency Brake Assist φρενάρει σταδιακά το up! όταν εντοπίσει εμπόδιο σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα, και ενώ κινήστε με ταχύτητα μέχρι 30χλμ / ώρα. Έτσι, το up! είναι ικανό να προβλέψει και να αποφύγει ατυχήματα που προκαλούνται σε καταστάσεις έντονης κίνησης εντός πόλης. Παράλληλα, το ESP εντοπίζει τις επικίνδυνες συνθήκες που ενδέχεται να παρουσιαστούν, εξασφαλίζοντας κορυφαία ενεργητική ασφάλεια.
Άνεση που εκπλήσσει ευχάριστα
Με συνολικό μήκος 3,54 μέτρα, το up! παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευέλικτο τόσο στην οδήγηση όσο και στη στάθμευση. Διαθέτοντας το μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2,42 μέτρα), το up! εντυπωσιάζει με τις εσωτερικές διαστάσεις του, που παραπέμπουν σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Παράλληλα, η ποιότητα και εργονομία Volkswagen είναι παρούσες με εμφατικό τρόπο σε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου.
Σύστημα infotainment maps + more
Οι καινοτομίες στο up! συνεχίζονται και σε περιφερειακά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η φορητή multimedia συσκευή maps + more (η οποία εξελίχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία NAVIGON), αποτελεί ένα ιδανικό συνοδηγό και σύμβουλο κατά τη διάρκεια της οδήγησης και όχι μόνο. Μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής, ο οδηγός λαμβάνει όλες τις πληροφορίες ενός υπολογιστή ταξιδίου ενώ η εφαρμογή Think.Blue.Trainer παρέχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για αποδοτική και οικονομική οδήγηση. Παράλληλα, μέσω SD card, μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ περιηγείστε στους χάρτες του navigation (περιλαμβάνει συνολικά 44 χώρες). Τέλος, το maps + more διαθέτει σύνδεση μέσω Bluetooth μέχρι και 2 τηλεφωνικών συσκευών και σύστημα ανοικτής συνομιλίας. Και όλα αυτά στην ελληνική γλώσσα.
Το up! θα ξεκινήσει την εμπορική του διαδρομή στις 3-θυρες εκδόσεις του, το Μάρτιο 2012 ενώ ένα μήνα αργότερα θα λανσαριστεί το 5-θυρο up!
Τέλος, τον Ιούλιο 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση του up! με αυτόματο κιβώτιο.

Νέα μεγάλη προσφορά για το NAVARA

Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα εμπορική πολιτική. Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει τις εκδόσεις του κορυφαίου ΝΑVARA με σημαντικά μειωμένες τιμές, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο εξαιρετικά συμφέρουσα την αγορά του.

Χαρακτηριστικά, η έκπτωση για το NAVARA φθάνει έως και τις 2.700 €, ενώ η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 19.570€.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το μοντέλο NAVARA της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Εννέα εκατομμύρια Corsa γιορτάζει η Zaragoza

Το εργοστάσιο της Opel στην Ισπανία έγραψε ιστορία την προηγούμενη εβδομάδα με ένα ορόσημο παραγωγής εννέα εκατομμυρίων Corsa. Το επετειακό μοντέλο είναι ένα 5θ Corsa που κατασκευάστηκε στη Zaragoza και θα παραδοθεί σε Γερμανό πελάτη.

Το συγκεκριμένο ‘Color Stripes’ Corsa είναι βαμμένο σε εντυπωσιακή πράσινη απόχρωση και έχει κινητήρα 1.4-λίτρων 74 kW/100 hp. Εφοδιάζεται με το OPC Line pack 1 που τονίζει τη νεανική και σπορ εμφάνισή του με ένα πολύ ιδιαίτερο κιτ αμαξώματος. Το Corsa διανύει μία επιτυχημένη πορεία από το 1982 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι το 2011 (Ιαν-Σεπτ), το Corsa είναι πρώτο μοντέλο σε προτίμηση στην Ελληνική επικράτεια με 4.744 μονάδες. Το Opel Corsa έχει κερδίσει την αναγνώριση της βιομηχανίας για την αξιοπιστία του. Το 2010, η Γερμανική Έκθεση Βλαβών της DEKRA ανέδειξε το Corsa σε γενικό νικητή, με το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών (2,4%) από όλα τα οχήματα της δοκιμής.