Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ακυρώθηκε τελικά το Ράλυ Θερμαικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναβολή του 41ου Ράλυ SPRINT Θερμαικού. Η ακύρωση τεσσάρων συμμετοχών από τους αγωνιζόμενους για λόγους ανωτέρας βίας, σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό αριθμό συμμετοχών, οδήγησε στην δυσάρεστη αυτή απόφαση.Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά αυτούς που στήριξαν τον όμιλο και των αγώνα με την δήλωση συμμετοχής τους και περιμένει όλους τους αγωνιζόμενους της Βορείου Ελλάδος να χαρούν μαζί τον αγώνα σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ηλεκτρικό Renault με 15.700 ευρώ!Αυτό είναι μάλλον το πιο αναπάντεχο αυτοκίνητο στην έκθεση της Γενεύης. Το αμιγώς ηλεκτρικό Renault Zoe δεν είναι πρωτότυπο, αλλά κανονικό μοντέλο παραγωγής. Η ιδιαιτερότητά του ωστόσο, σε σχέση με τα άλλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είναι πως η βασική του τιμή είναι περίπου 50% χαμηλότερη: μόλις 15.700 ευρώ!Βέβαια, πίσω από την τιμή αυτήν υπάρχουν κάποια ψιλά γράμματα: ο οδηγός «νοικιάζει» τις μπαταρίες προς 79 ευρώ το μήνα, με συμβόλαιο τριών ετών ή 12.500 km (δηλαδή έξτρα κόστος 2.844 ευρώ στην 3ετία). Όμως το γεγονός παραμένει ότι το Zoe είναι το πρώτο πραγματικά προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο!
Η αυτονομία του είναι από 100 km (με χαμηλές θερμοκρασίες) έως 150 km (όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη). Η πλήρης φόρτισή του διαρκεί από 30 λεπτά (σε σταθμό ταχυφόρτισης) έως εννέα ώρες (σε απλή οικιακή πρίζα).
Στο βασικό εξοπλισμό του Zoe περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ενσωματωμένη ταμπλέτα πολυμέσων Renault R-Link και ο φορτιστής Chameleon, ο οποίος προσαρμόζεται σε κάθε είδους πηγή ρεύματος.
Οι πωλήσεις του Renault Zoe θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του 2012!

Πηγή: protothema

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τι χαρακτηριστικά έχει το νέο SEAT TOLEDO

Στο περίπτερο της SEAT στην Γενεύη παρουσιάζει το νέο SEAT TOLEDO που συνδυάζει τις αναλογίες ενός κλασικού σεντάν αυτοκινήτου με μια πολύ κομψή και σπορ, σχεδόν τύπου coupé, σχεδίαση. Είναι 5θέσιο, με 4.48 μ. μήκος και αποθηκευτικό χώρο πάνω από 550 λίτρα. Αν και δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, το νέο Toledo διαθέτει πίσω μεγάλη πόρτα για βέλτιστη ευκολία φόρτωσης. Τέλος, τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα προσφέρουν περισσότερο μέγιστο ωφέλιμο χώρο φόρτωσης, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με ενός estate αυτοκινήτου.Τα πλατιά φωτιστικά σώματα σε μορφή πενταγώνου θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της νέας γενιάς αυτοκίνητων SEAT.
Το νέο καμάρι της SEAT θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της χώρας μας τις αρχές του 2013.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης