Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS SA


Παρά τις περί του αντιθέτου προηγούμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. ανακοινώνει σήμερα ότι θα συνεχίσει να είναι ο εισαγωγέας των αυτοκινήτων FiatAlfa RomeoAbarth Fiat Professional και Lancia στην Ελλάδα και το 2011. Ειδικότερα τα αυτοκίνητα Lancia θα συνεχίσουν να πωλούνται μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων διανομέων το οποίο ήδη αναδιοργανώνεται και επανεξετάζεται ως μέρος της συγχώνευσης των σημάτων και των σειρών Lancia και Chrysler, αποτελώντας το επόμενo βήμα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συμμαχίας μεταξύ της Fiat και της Chrysler.

Η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του Ομίλου Αυτοκινήτων Συγγελίδη ως πιθανού νέου εισαγωγέα της Lancia εξετάσθηκε προσεκτικά, αλλά δεν έγινε δεκτή, και ότι στον Όμιλο Αυτοκινήτων Συγγελίδη προσφέρθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει ως εισαγωγέας των αυτοκινήτων Jeep, αλλά  δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία σχετικά με αυτή την πρόταση. Οι διανομείς Chrysler-Jeep-Dodge είχαν ενημερωθεί προγενέστερα ότι η παρουσία στην Ελλάδα των σημάτων Chrysler και Dodge επρόκειτο να διακοπεί.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Όμιλο Αυτοκινήτων Συγγελίδη σχετικά με τη Jeep, τις επόμενες εβδομάδες, η Fiat Group Automobiles Hellas S.A. εκτιμά ότι από 1ης Ιουνίου 2011, θα προσθέσει τα αυτοκίνητα Jeep στο δικό της δίκτυο διανομής ώστε να εξασφαλισθεί η συνεχόμενη προμήθεια αυτοκινήτων Jeep στην Ελληνική αγορά.
   
Fiat Group Automobiles Hellas
Communication Department
 
 

Δ/Τ προς το Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

"Το κεφάλι σου το κλούβιο"!

Η ΜΟΤΟΕ το έχει γράψει στα φυλλάδια της και συνεχίζει να το φωνάζει: Μη φοράς κράνος αν δεν έχεις κάτι να προστατέψεις! Και δεν έχουν άδικο. Είναι πολύ σωστή η προσεγγισή του θέματος σε σχέση με την επιβολή της αστυνομίας η οποία υποχρεώνει με σκοπό την είσπραξη από τα πρόστιμα για την έλλειψη κράνους σε ένα μοτοσικλετιστή.

Από την άλλη μεριά, την πιο κωμική, θα μπορούσε κανείς να πει πως το κεφάλι του αξίζει και μάλιστα αξίζει πολλά! Τι θα μπορούσε όμως να προστατέψει ένα τόσο "λαμπρό μυαλό"; Σίγουρα όχι κάτι της σειράς... Εκεί έρχεται να καλύψει το κενό η collection Ruby Universe που φέρει την υπογραφή του γάλλου σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Ένα από αυτά τα "ειδικά" κράνη είναι και της σειράς LEGENDE όπου παρουσιάζει τον θρύλο Spongebob Squarepants! Το κράνος είναι εξαιρετικά μοναδικό αφού βγαίνει μόλις σε 200 κομμάτια και κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 1200 δολλάρια (860 περίπου ευρώ). Αν πάλι σας φαίνονται λίγα τα χρήματα υπάρχουν ακόμα ακριβότερα κράνη με επένδυση υφάσματος στο εξωτερικό.
Αν θέλετε να διαλέξετε ανάμεσα από διάφορα και πρωτότυπα σχέδια τότε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ruby, εδώ. 


Πόσο κοστίζει το κεφάλι σας;
Βρείτε μας στο facebook, σε αυτή την σελίδα!

Συνεργάτες: PaintBull

ΓΡΗΓΟΡΕΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
Οποιαδήποτε επισκευή... μπορούμε να την κάνουμε γρηγορότερα και οικονομικότερα
  • Τοπική Βαφή οχημάτων
  • Επισκευή χωρίς βάψιμο
Η νέα μέθοδος που εφαρμόζεται από την εταιρεία μας για την επισκευή μικροχτυπημάτων χωρίς βάψιμο γρήγορα και οικονομικά και με τη διατήρηση της ποιότητας του κατασκευαστή
  • Παρμπρίζ
Η πρωτοποριακή μέθοδος επισκευής χτυπημάτων του Παρμπρίζ εξασφαλίζει εγγυημένο αποτέλεσμα και πλήρη εργοστασιακή στεγανοποίηση αφού επισκευάζεται επί τόπου χωρίς την αποκόλλησή του
  • Επισκευές Εσωτερικού Χώρου
Όλα τα υλικά σε οποιαδήποτε απόχρωση επισκευάζονται πλέον επί τόπου γρήγορα, οικονομικά και εγγυημένα από σκισίματα, γδαρσίματα, ξεθωριάσματα, βουλιάγματα, καψίματα και λεκέδες παντός τύπου
  • Πλαστικά φανάρια
Ο χρόνος και η θερμοκρασία καταστρέφουν την φωτιστική ικανότητα των φαναριών σας. Εμείς τα επαναφέρουμε στην αρχική τους απόδοση σε λίγα μόλις λεπτά

Καταστήματα:
  • 2o χλμ Αλεξανδρούπολης – Σερρών, Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 2551037220, e-mail: alexandroupoli@paintbull.gr
  • Σισμανογλείου 103, Κομοτηνή
Τηλ.: 2531027474, e-mail: komotini@paintbull.gr
  • Τέρμα Ιπποκράτους, Ορεστιάδα
Τηλ.: 2930029306, e-mail: orestiada@paintbull.gr

Το νούμερο Δέκα περιέχει πολλά...


  1. Δεκατρεις σελίδες αφιέρωμα: DYNODAY.GR - Τα παιδιά του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ανοίγουν τα χαρτιά τους
  2. Mε μια ματιά: Peugeot RCZ και Audi A1 - Tο μέλλον είναι εδώ.
  3. Mεγάλη παρουσίαση: Κάνουμε βόλτα στην πόλη της Δράμας με τον δήμαρχο Δράμας στο τιμόνι του Citroen C5!
  4. Αφιέρωμα: Parking στην Θεσσαλονίκη (ή εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες)
  5. Παρουσίαση βελτιωμένου: Ένα Ηonda HRV Turbo τρομοκρατεί την πόλη της Κομοτηνής!
  6. Aποστολή στη Γερμανία: Ο Αλέξανδρος Αλεξίου πήγε στο μουσείο της Porsche!
  7. Αγώνες: Η πολυαγαπημένη Λέσχη της Νάουσας, έσπασε παρθενιά με την πρώτη δεξιοτεχνία οδηγών - αυτοκινήτων στην Νάουσα!
  8. Αγώνες: Η ΑΛΕΞ το ξανάκανε. Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2010
  9. WRC: Η Ιαπωνία τα'χασε!
  10. Της Πόπης: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Sebastien Loeb
  11. Formula 1: Mετά τη Monza...
  12. Meeting of Tuning στην Καβάλα: Ο Ζυγός οργανώθηκε από την Γερμανία!
  13. Gadget Mania: Τι υπάρχει για το αυτοκίνητο;
  14. Εν απουσία νόμου: Δώσαμε πλήρη έλεγχο στην Δανάη και αποφάσισε να να μας κάψει!