Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

May the Driving Force be with you


Ήδη από τον Δεκέμβριο οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, αγωνιστικές ομάδες και οδηγοί φροντίζουν ώστε να συλλέξουν όλες τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που προηγήθηκε και μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο να τις μοιραστούν με το κοινό, θέτοντας παράλληλα ακόμη υψηλότερους στόχους για τη χρονιά που ακολουθεί. Ένα από αυτά τα βίντεο έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αμέσως παρακάτω.


Πηγή: BMWMotorsport

Περιοδικό Autokinisimag

Dakar 2013: Τελευταία Ενημέρωση




Το κανάλι του Dakar στο YouTube μένει συνεχώς εξαιρετικά ενημερωμένο με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό τόσο από τις διαδρομές κάθε ημέρας, όσο και από παρελθόντες διοργανώσεις και παλιούς πρωταγωνιστές. Έτσι λοιπόν για σήμερα, εκτός από τα καθιερωμένα πλάνα του 5ου σκέλους του αγώνα (Arequipa - Arica), θα βρείτε παρακάτω και μια συνέντευξη του Jacky Ickx, ο οποίος στις συμμετοχές του στο ράλι Dakar με την Porsche 953 διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία του αγώνα. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις επιδόσεις των φορτηγών και των τετράτροχων μοτοσικλετών κατά τη διάρκεια του 3ου και 4ου σκέλους του αγώνα, τις συνεντεύξεις των ομόσταβλων Carlos Sainz και Nasser Al-Attiyah και ένα βίντεο-αφιέρωμα στα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα από την Michelin.



Πηγή: Dakar

Περιοδικό Autokinisimag

Νέος Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Σχέσεων της Opel

Ο Joachim Koschnicke (40) έγινε Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκών Κυβερνητικών Σχέσεων, με ισχύ από 1ης Ιανουαρίου, 2013. Από τη νέα θέση του, θα είναι υπεύθυνος για το χτίσιμο και την διεύρυνση των πανευρωπαϊκών σχέσεων σε πολιτικά ιδρύματα και οργανισμούς καθώς και σε κυβερνήσεις, συνδέσμους και επιχειρήσεις. Ο Koschnickehas κατείχε διοικητικές θέσεις επί πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία στην αρένα της πολιτικής στρατηγικής και των επικοινωνιών. Σπούδασε νομική και διοίκηση επιχειρήσεων στη Βόννη και το Χάιντενχαϊμ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν εσωτερικός σύμβουλος σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού της BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH. Το 1999 προσχώρησε στην πολιτική και έγινε σύμβουλος και μέλος του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού του Γερμανικού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU). Από το Δεκέμβριο του 2000 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005 διετέλεσε Επιτελάρχης Γενικής Γραμματείας του CDU. Τον Ιανουάριο του 2005 έγινε Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Στρατηγικής Επικοινωνίας της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στη Γερμανία. Στη θέση αυτή, ο Joachim Koschnicke ήταν Διευθύνων Εταίρος της Forsa Gesellschaft für Sozialforschung und statistische Analyse mbH. «Ενισχύουμε περαιτέρω τη διοικητική ομάδα μας με τον Joachim Koschnicke. Με τα προσόντα και την πλούσια εμπειρία του διαθέτει, είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει σημαντικά στη μακροπρόθεσμη επιτυχία της Opel/Vauxhall» δήλωσε ο Steve Girsky, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Opel και Αντιπρόεδρος της GM.

Ρεκόρ πωλήσεων για την Fiat στη Βραζιλία

Το 2012 η Fiat δημιούργησε ρεκόρ παραγωγής και πωλήσεων στη Βραζιλία, παρουσιάζοντας την καλύτερή της απόδοση στα 36 χρόνια λειτουργίας της στη χώρα. Το σύνολο πωλήσεων των επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ολόκληρου του έτους έφτασε τα 838.219 αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας μια αύξηση 11,1% σε σύγκριση με το περσινό έτος (754.276 μονάδες) και μια αύξηση 10,2% σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων του 2010 (760.495 μονάδες). Ηγέτης για τα τελευταία έντεκα χρόνια, η Fiat ξεπέρασε τη βραζιλιάνικη αγορά όπου οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αυξήθηκαν κατά 6,1% από 3.426.290 μοντέλα το 2011 σε 3.634.510 το 2012. Κατά συνέπεια, η Fiat αύξησε το μερίδιό της από 22% το 2011 σε 23,1% το 2012. Σημαντικοί αρωγοί στην επίτευξη αυτών των πωλήσεων ήταν το Uno, το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας με 255.149 πωλήσεις και το Strada με 117.464 πωλήσεις. H Fiat δημιούργησε επίσης ένα ρεκόρ παραγωγής στη Βραζιλία με 759.000 κατασκευασμένα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, παρουσιάζοντας μια αύξηση 12,5% από το 2011 (οπότε πωλήθηκαν 675.000 αυτοκίνητα) και μια αύξηση 10% σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ των 690.000 μονάδων του 2010. Δεκέμβριος Τα ετήσια αποτελέσματα αντανακλούν επίσης τη σημαντική απόδοση της βραζιλιάνικης αγοράς τον Δεκέμβρη με πωλήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που ξεπέρασαν τις πωλήσεις Νοεμβρίου κατά 15,8%, καταφέρνοντας πωλήσεις 343.744 μονάδων. Οι πωλήσεις της Fiat τον Δεκέμβρη ανήλθαν στις 74.465 μονάδες.