Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Με 496 άλογα έρχεται η Ferrari California 2012

Μία νέα έκδοση της Ferrari California θα λανσάρει η ιταλική εταιρεία στο Σαλόνι της Γενεύης.O κινητήρας GDI V8 του μοντέλου θα αποδίδει 30 περισσότερους ίππους και θα φθάνει τους 496. Με βάρος χαμηλότερο κατά 30 κιλά και την αυξημένη ιπποδύναμη η επιτάχυνση 0-100χλμ/ώρα φθάνει τα 3,8 δευτ.



Για βελτίωση συνολικά της συμπεριφοράς του μοντέλου στην έκδοση προσφέρεται έξτρα και το πακέτο ηλεκτρονικής ανάρτησης Handling Speciale, το οποίο βελτιώνει το χρόνο απόκρισης κατά 50%, ενώ βελτιωμένο είναι και το σύστημα διεύθυνσης

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Μικρό Audi A1 Sportback από 16.800 ευρώ

Την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά ξεκινά το A1 Sportback. H πεντάθυρη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού A1 θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες βενζίνης και έναν diesel, ξεκινώντας από τους 86 ίππους και φτάνοντας τους 185 ίππους.

Συγκεκριμένα, η πιο προσιτή έκδοση του μικρού Audi θα εφοδιάζεται με τον TFSI κινητήρα βενζίνης των 86 ίππων, κοστίζοντας στο μοναδικό εξοπλιστικό επίπεδο "Attraction" 16.800 ευρώ.

Στην ίδια έκδοση, το A1 με τον TFSI κινητήρα των 1,4 λίτρων και των 122 ίππων ξεκινά από τα 19.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που τη θέση του μηχανικού κιβωτίου των έξι σχέσεων πάρει το επτατάχυτο ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic, η τιμή του αυτοκινήτου αυξάνεται στα 21.000 ευρώ.

Στα 27.100 ευρώ φτάνει η ισχυρότερη έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία εξοπλίζεται με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων και συνδυάζεται αποκλειστικά με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αποδίδοντας 185 ίππους.

Την γκάμα του Α1 Sportback συμπληρώνει η πετρελαιοκίνητη έκδοση των 1,6 λίτρων, η οποία κοστίζει 19.300 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και 21.300 ευρώ με την ημι-αυτόματη μονάδα διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Η ισχύς της φτάνει τους 90 ίππους.

Ετικέτες απόδοσης τοποθετούνται στα ελαστικά, από τον Νοέμβριο

Σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία, από το Νοέμβριο του 2012, οι καταναλωτές θα γνωρίσουν στα καταστήματα εμπορίας τη νέα τυποποιημένη ετικέτα ελαστικών, η οποία παρέχει πληροφορίες για τρία βασικά χαρακτηριστικά απόδοσης των ελαστικών: την οικονομία καυσίμου, το κράτημα στο βρεγμένο και τον εξωτερικό θόρυβο κύλισης.



Από την παραπάνω ημερομηνία, όλα τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών, παραγωγής από τον Ιούλιο του 2012, θα πρέπει να πωλούνται με αυτές τις πληροφορίες απόδοσης, και στην κυριολεξία, όλα τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων θα φέρουν αυτοκόλλητο. Η εταιρεία έχει τη βεβαιότητα ότι έτσι θα αυξηθεί το ενδιαφέρον στα ελαστικά και θα ενθαρρυνθούν οι καταναλωτές και οι εταιρίες στόλων οχημάτων να επικεντρωθούν περισσότερο στα χαρακτηριστικά απόδοσης κατά την προμήθεια ελαστικών.

«Η νέα ευρωπαϊκή ετικέτα ελαστικών θα αλλάξει τον τρόπο που πωλούνται τα ελαστικά και ακόμα τον τρόπο προμήθειάς τους. Θα εφιστήσει την προσοχή στο σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ελαστικά στην οδική ασφάλεια και στο ποιοτικό όφελος που προσφέρουν οι ανώτερης κατηγορίας μάρκες. Ενημερώνουμε τους εμπορικούς συνεργάτες μας και τους εξηγούμε πως η ετικέτα ελαστικών μπορεί να τους βοηθήσει να κατευθύνουν τους καταναλωτές προς ασφαλέστερα και φιλικότερα για το περιβάλλον ελαστικά. Οι κατασκευαστές ελαστικών ποιότητας όπως η Goodyear Dunlop επωφελούνται από τη νέα ετικέτα ελαστικών, επειδή παρέχει πρόσβαση σε αντικειμενικές και συγκρίσιμες πληροφορίες για τις επιδόσεις», λεει ο Arthur de Bok, Πρόεδρος της Goodyear Dunlop EMEA.

Κάθε τύπος και διάσταση ελαστικού θα πρέπει να αξιολογηθεί και θα υποβληθεί σε δοκιμές και εσωτερική πιστοποίηση από τον κατασκευαστή ελαστικών. Στη Goodyear Dunlop, πάνω από 270 οδηγοί δοκιμαστές, μηχανικοί δοκιμών και τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς για τη συγκέντρωση πληροφοριών για πάνω από 10.000 διαφορετικούς τύπους και μεγέθη ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων και φορτηγών, σύμφωνα με την εγκεκριμένη από την ΕΕ μεθοδολογία δοκιμών.

Πηγή: e-go

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πόσο κοστίζει το ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Από 10.500 ευρώ κοστίζει το νέο Fiat Panda ενώ θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από τις 3 Μαρτίου.


Αναλυτικός τιμοκατάλογος:

Panda 1.2 69hp Pop 10.500 ευρώ
Panda 1.2 69hp Lounge 11.100 ευρώ
Panda 0,9 TwinAir 85hp Pop 11.800 ευρώ
Panda 0,9 TwinAir85hp Lounge 12.400 ευρώ
Panda 1.3 Multijet 75hp Lounge 13.600 ευρώ

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης