Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πουλήθηκαν περισσότερα από 76.000 οχήματα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010

Η Nissan ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της στην Ευρώπη ξεπέρασαν τις 294.000 μονάδες κατά την περίοδο του πρώτου 5μήνου του 2011, γεγονός που σημαίνει μια αύξηση 35% σε σύγκριση με το αντίστοιχο 5μήνο του 2010.

Τον Μάιο η Nissan πούλησε πάνω από 58.000 οχήματα, κάτι που αντιπροσωπεύει μια ετήσια αύξηση της τάξης του 37%.

Τα μοντέλα της Nissan που παράγονται επί Ευρωπαϊκού εδάφους ηγούνται της αύξησης αυτής. Τόσο τα Qashqai και Note που κατασκευάζονται στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και τα Navara και NV200 που κατασκευάζονται στην Βαρκελώνη, συνεισέφεραν σημαντικά στο εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.

Τα παραπάνω μοντέλα κατέγραψαν μια σημαντική ετήσια αύξηση, συμβάλλοντας καθοριστικά στο μερίδιο της Nissan στην Ευρώπη κατά τον Μάιο, που έφθασε το 3,5%. Για το πρώτο 5μηνο του 2011, η Nissan έχει κατακτήσει το 3,7% της Ευρωπαϊκής αγοράς. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, η Nissan έχει μερίδιο 9,1% για τον Μάιο - γεγονός που την κατατάσσει στη 2η θέση της αγοράς – ενώ για το 5μήνο του 2011 το μερίδιο της έχει διαμορφωθεί στο 6,4%.

Ο Bernard Loire, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Nissan για την Ευρώπη, δήλωσε σχετικά : “Πωλήθηκαν περίπου 16.000 επιπλέον οχήματα τον περασμένο μήνα σε σύγκριση με το Μάιο του 2010, κάτι εξαιρετικό για τη Nissan. Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση για τη Nissan, καθώς δώσαμε προτεραιότητα στην παράδοση οχημάτων στους πελάτες μας με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο και τώρα βλέπουμε την ανταμοιβή για την προσπάθεια αυτή. "

Στις αγορές με τις μεγαλύτερες επιδόσεις για τον Μάιο περιλαμβάνονται η Ρωσία, όπου οι πωλήσεις υπερδιπλασιάστηκαν από έτος σε έτος σε περίπου 12.500 μονάδες, η Γαλλία με αύξηση 38% και το Ηνωμένο Βασίλειο όπου εκτός των άλλων επιβεβαιώθηκε ότι το εργοστάσιο στο Sunderland θα παράγει την επόμενη γενιά του επιτυχημένου crossover Qashqai.

Έναρξη Εξαγωγών από το Εργοστάσιο της Ρωσίας για τη Hyundai Motor Company


Η Hyundai Motor Company θα ξεκινήσει αυτό το μήνα να εξάγει στη Ρωσία μοντέλα Accent που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της στην Αγία Πετρούπολη, γνωστό ως Hyundai Motor Manufacturing Rus LLC (HMMR).

Η εταιρεία θα προμηθεύει με αυτοκίνητα ρωσικής κατασκευής αρκετές γειτονικές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, η Λευκορωσία, το Ουζμπεκιστάν, η Μολδαβία, η Αρμενία και η Κιργιζία. H Hyundai σκοπεύει να εξαγάγει 7.000 έως 8.000 οχήματα το 2011, ενώ δεν θα επιβληθούν εισαγωγικοί δασμοί στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) που θα εισάγουν μοντέλα Accent κατασκευασμένα από την HMMR. Η HMMR θα αυξήσει σταδιακά τον αριθμό των αγορών προς τις οποίες θα πραγματοποιεί εξαγωγές.

Η Hyundai Motor ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του compact sedan στο εργοστάσιο της στην Αγία Πετρούπολη τον Ιανουάριο 2011, λίγο μετά από τα εγκαίνια του εργοστασίου.

«Τα αυτοκίνητα που παράγουμε στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των Ρώσων πελατών μας, καθώς πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ικανοποιούν τις τοπικές ανάγκες, αλλά και προτιμήσεις», δήλωσε ο κύριος Chun Gui Il, Γενικός Διευθυντής της HMMR. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα αυτοκίνητα μας θα χαροποιήσουν τους πελάτες μας στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη εκτέλεση των παραγγελιών μας, σχεδιάζουμε να αυξήσουμε την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου σε 200.000 οχήματα, ενώ αναμένεται να καθιερώσουμε και μία τρίτη βάρδια παραγωγής από τη φετινή χρονιά.» Αρχικά, η Hyundai είχε ανακοινώσει ότι η ετήσια δυναμικότητα του εργοστασίου θα ανερχόταν σε 150.000 οχήματα.

Η Nissan χορηγός στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Qashqai & Nissan Crossover Greek Club

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. βράβευσε τον νικητή του διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε το Qashqai & Nissan Crossover Greek Club με έπαθλο ένα σετ ελαστικών Yokohama. To Q.G.C. απευθύνεται στους φίλους και κατόχους των δημοφιλών μοντέλων Nissan Qashqai X-TRAIL και Juke. Τα μέλη του club χαρακτηρίζει η κοινή τους αγάπη προς τα συγκεκριμένα μοντέλα της NISSAN ανεξαρτήτου έκδοσης. Η δραστηριότητά του ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007 και σήμερα το Q.G.C αριθμεί περισσότερα από 2.000 μέλη.