Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Το ‘Χρυσό Τιμόνι 2012’ στο Opel Zafira Tourer

Έξι μοντέλα συμμετείχαν στην κατηγορία των ‘πολυμορφικών’ αλλά το Opel Zafira Tourer ήταν εκείνο που κατέκτησε τελικά το ‘Χρυσό Τιμόνι 2012’. Η νέα σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε ένα μεγάλο αριθμό επιτυχιών για την κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων από το Rüsselsheim: οι δύο προκάτοχοί του κέρδισαν το ίδιο βραβείο το 1999 και το 2005. Η φετινή χρονιά είναι η 37η στην ιστορία του θεσμού. Μέχρι τώρα, η Opel έχει κερδίσει το ‘Χρυσό Τιμόνι’ 15 φορές. Με το βραβείο του Zafira Tourer ολοκληρώνεται η μεγάλη λίστα διακρίσεων της Opel για το 2012 που περιλαμβάνει και τον τίτλο ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς’ του ηλεκτρικού Ampera. Οι Γερμανικές εκδόσεις “Auto Bild”, “Bild am Sonntag” και 26 Ευρωπαϊκά συνεργαζόμενα περιοδικά οργανώνουν τον ετήσιο διαγωνισμό. Σαράντα τέσσερα μοντέλα διαγωνίστηκαν σε έξι διαφορετικές κατηγορίες. Οι αναγνώστες, και όχι μία κριτική επιτροπή ειδικών, αποφασίζουν για τους νικητές στις κατηγορίες πολυμορφικών και cabrio/coupe. Αυτό σημαίνει ότι το ‘Χρυσό Τιμόνι’ δηλώνει την υψηλή εκτίμηση που τρέφει το κοινό για το πολυμορφικό μοντέλο της Opel. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε ένα βραβείο σ’ αυτή την κατηγορία. Αποδεικνύει ότι το Zafira Tourer ικανοποιεί τα γούστα των αναγνωστών, πολλοί από τους οποίους είναι πελάτες μας» δήλωσε ο Steve Girsky, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της Opel και Αντιπρόεδρος της GM. Ο Girsky μίλησε την Τετάρτη στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. «Η φιλοσοφία μας είναι επιτυχημένη επειδή συνδυάζει την άνεση ενός σαλονιού σε τροχούς με μέγιστη ευελιξία και πρακτικότητα για καθημερινή χρήση. Παράλληλα, το φετινό βραβείο επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι μπορούμε να διακριθούμε με τα οικογενειακά μοντέλα μας. Ήδη το 2010, το Meriva κατέκτησε το Χρυσό Τιμόνι. Το Opel ZafiraTourer προσφέρει το τέλειο μίγμα λειτουργικότητας, άνεσης και ανώτερης ποιότητας. Με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα καθισμάτων Flex7, το ZafiraTourer θέτει νέα πρότυπα στην ευελιξία και αίσθηση της καμπίνας. Τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης, όπως δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye, Adaptive Cruise Control με Collision Imminent Braking (CIB), Following Distance Indication (FDI) και Forward Collision Alert (FCA), είναι στο πλευρό του οδηγού και αναβαθμίζουν τα επίπεδα ασφάλειας. Το ZafiraTourer διατίθεται με κινητήρες που χρησιμοποιούν καύσιμο βενζίνης, diesel, CNG και LPG.