Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Έχεις BMW σειράς 5-6, παραγωγής 2003 ως 2010; Σε ενδιαφέρει!

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW Hellas AE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW Σειράς 5 και Σειράς 6.



Η ανάκληση είναι μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης των 1.3 εκατ. αυτοκινήτων και στην Ελλάδα ανακαλούνται 4.041 οχήματα, με ημερομηνίες παραγωγής 03.2003 – 09.2010, στα οποία ενδέχεται να εμφανιστεί σποραδική διακοπή συνέχειας ή και βραχυκύκλωμα στο κεντρικό καλώδιο διανομής ρεύματος στον χώρο των αποσκευών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η BMW θα ενημερώσει με επιστολή τους κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, ώστε να επισκεφθούν οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, για να γίνει έλεγχος της κατάστασης σύνδεσης και αντικατάσταση του καλύμματος ακροδέκτη, εάν είναι απαραίτητο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW.

Πηγή: BMW

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ο (σύντεκνος) χάρος βγήκε παγανιά...

Ξέραμε ότι οι Κρητικοί φημίζονται για τις κουζουλάδες τους, ειδικά στον τρόπο οδήγησης αλλά αυτό παραπάει! Η παρακάτω φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αυτές τις μέρες...Άραγε είναι αληθινή;



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

LADA driftαρει στην Ριτσώνα-και το απολαμβάνει!

Εκτός από το πορτοκαλί Lada απολαύστε και άλλα βίντεο με μοναδικές στιγμές drifting στις πλαγιές της Ριτσώνας, από τον φετινό αγώνα...





Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

TETRAKOSARI IV: 1 και σήμερα!

Ενώ όλη η ομάδα του περιοδικού βρίσκεται στις Σέρρες και ετοιμάζεται για την μεγάλη διοργάνωση, εμείς που μείναμε πίσω ας ξαναθυμηθούμε πως ξεκίνησε ο θεσμός του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, πως απογειώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η δημοφιλία του και ποιοί ήταν οι πρώτοι νικήτες... Θα τα πουμε αύριο από κοντά!

Πρώτο TETRAKOSARI


Στις 17-18 Οκτωβρίου 2009, το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην βόρεια Ελλάδα αγώνα RWYB στην Ξάνθη! Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με 91 αγωνιζόμενους και πάνω από 4000 θεατές! Το διήμερο ξεσήκωσε όχι μόνο την Θράκη αλλά έφερε και αγωνιζόμενους και θεατές ακόμα και από τις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Νάουσας και του Βόλου!

Ο chief Νικόλας Λογοθέτης έγραφε τότε στο περιοδικο:" Ταχύτεροι χρόνοι διημέρου, τόσο από αυτοκίνητο όσο και από μοτοσικλέτα - και με τους δυο να φρενάρουν αρκετά μέτρα πριν τον τερματισμό. Τέσσερις προκαθορισμένες κατηγορίες και μια έκτακτη για την ικανοποίηση των συμμετεχόντων. Όλες καθήλωσαν το κοινό σε κάθε πέρασμα οχημάτων που κρινόταν σε δέκατα του δευτερολέπτου. Αν προσθέσω στα παραπάνω τα δώρα θεατών, τα κύπελλα που δόθηκαν στους τρεις πρώτους κάθε κλάσης, την κάλυψη από ειδικό κινηματογραφικό ελικοπτεράκι, έναν πολύ γνωστό DJ από την Ξάνθη, τις χορεύτριες που ξεσήκωσαν τις κερκίδες και φυσικά το πλέον σπάνιο θέαμα ενός dragster-τράκτορα με 1000+ ίππους που διέγραφε τέλειους κύκλους επάνω στο οδόστρωμα του διαδρόμου κάνοντας burnout, αφήνω απλά σε εσάς τα συμπεράσματα.Βγαίνοντας από την έξοδο και ενώ η εκδήλωση δεν είχε καλά-καλά τελειώσει, οι μοναδικές ερωτήσεις ήταν «πότε θα γίνει το επόμενο;» κάτι που από τώρα σας ανακοινώνω ότι ήδη σχεδιάζεται και πρόκειται να επισημοποιηθεί στο επόμενο μας τεύχος! "

The rest...is history!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης