Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η Mazda αποκαλύπτει τις τεχνολογίες νέας Γενιάς “Skyactive”

To πρώτο όχημα εξοπλισμένο με αυτή τη τεχνολογία θα είναι το Mazda 2 το οποίο θα φέρει κάτω από το καπό του ένα βελτιωμένο, νέας γενιάς, άμεσου ψεκασμού κινητήρα ο οποίος θα επιτυγχάνει οικονομία στην κατανάλωση της τάξεως των 30 χιλιομέτρων ανά λίτρο καυσίμου.

Τα κυριότερα στοιχεία της SKYACTIVE
SKYACTIVE-G νέας γενιάς, υψηλων προδιαγραφών, άμεσου ψεκασμού βενζινοκινητήρας με την παγκοσμίως υψηλότερη σχέση συμπίεσης 14:1











SKYACTIVE-Dνέας γενιάς πετρελαιοκινητήρας με την παγκοσμίως χαμηλότερη συμπίεση 14:1












SKYACTIVE-Drive νέας γενιάς υψηλών προδιαγραφών αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επίσης ένα χειροκίνητο κιβώτιο μικρότερο σε μέγεθος, ελαφρύτερο και με βελτιωμένη αίσθηση σε κάθε αλλάγη σχέσης.


Νέα καμπίνα που προσφέρει βελτιωμένη παθητική ασφάλεια και νέο ελαφρωμένο σασί με καλύτερη πρόσφυση που προσφέρει άνεση στην οδήγηση.










Yamada-Denki Co


Η Yamada-Denki Co., Ltd. Ξεκινά Δοκιμαστικές Πωλήσεις του i-MiEV της Mitsubishi Motors Corporation - Η Πρώτη Συνεργασία στην Ιαπωνία μεταξύ Αυτοκινητοβιομηχανίας και Εταιρίας Λιανικής Πώλησης Ηλεκτρονικών Ειδών για Πωλήσεις Ηλεκτρικών Οχημάτων
Τόκιο, Δεκέμβριος 2010 – Η Yamada-Denki Co., Ltd. (Yamada Denki) και η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την έναρξη δοκιμαστικών πωλήσεων του ηλεκτρικού οχήματος i-MiEV (EV) στα καταστήματα λιανικής της Yamada Denki. Οι πωλήσεις*1 ξεκινούν άμεσα σε 17 καταστήματα σε διάφορες επαρχίες (μεταξύ άλλων Tokyo, Kanagawa και Saitama).

Η Yamada Denki, στο πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφίας της "smart house business," θα τοποθετήσει πωλητές εξειδικευμένους στα EV επιπλέον του μόνιμου προσωπικού των 17 καταστημάτων της, που ήδη παρακολουθούν ένα πρόγραμμα πωλήσεων οχημάτων με στόχο την επιτάχυνση των πωλήσεων. Πέραν αυτού, η Yamada-Denki θα αναλάβει πρωτοβουλίες στον των τομέα δημοσίων σχέσεων, όπως η ίδρυση ενός εκθεσιακού χώρου για το i-MiEV στο κατάστημα Techland Yokohama Izumi, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε πελάτες όπως εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ενέργειας σε σταθμούς φόρτισης και διοργανώνοντας παράλληλα εκδηλώσεις όπως test drive.

Η ιδέα για το όλο πρόγραμμα ξεκίνησε από το E-Kizuna Project*2 που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Απρίλιο στη Saitama City*3 όπου και οι δύο εταιρίες παρακολούθησαν το “1ο Ε-KizunaForum” στη Saitama. Στο Forum, η MMC συζήτησε με την Yamada Denki την προοπτική πωλήσεων EV σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, με τις δύο εταιρίες να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η προώθηση και εξάπλωση της δημοτικότητας των EV θα παίξει σημαντικό ρόλο για μία κοινωνία με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

Η Yamada-Denki ενεργοποιείται σε θέματα περιβάλλοντος και στο πλαίσιο της εταιρικής κουλτούρας της "smart-house business," έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό και τις πωλήσεις οικολογικών προϊόντων που εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον όπως οι ηλιακές γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, το EcoCute και οικιακά συστήματα τροφοδοτούμενα κατά 100% από ηλεκτρική ενέργεια. Στο μέλλον, τα EV θα μπορούν να λειτουργούν σαν πηγές ενέργειας και προβλέπεται ότι τα EV θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αποδοτική ηλεκτρική διανομή και χρήση στα νοικοκυριά. Ξεκινώντας τις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων η Yamada Denki προάγει ενεργά τις ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με την αρχή του "smart house business."

Η MMC παρουσίασε το i-MiEV στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2009, ξεκίνησε μεμονωμένες πωλήσεις από τον Απρίλιο και έχει πουλήσει περίπου 3.000 μονάδες μέχρι τώρα στην Ιαπωνία. Για τη διάδοση των EV που αποτελούν μία αντισυμβατική κατηγορία αυτοκινήτων, είναι απαραίτητη η εφαρμογή αντισυμβατικών νέων πρωτοβουλιών πέραν των ορίων της βιομηχανίας. Προχωρώντας στο μέλλον η συνεργασία με εταιρίες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, που θα μπορούν να προσφέρουν ιδέες για νέους τρόπους χρήσης των EV σε πραγματικές συνθήκες, θα αποκτήσει βαθύτερη σημασία.

Aprilia Mana 850 GT


Μια τελείως νέα μοτοσυκλετιστική προσέγγιση, ένας νέος τρόπος να οδηγήσεις μια μοτοσυκλέτα. Αυτό είναι το MANA 850, μία μοτοσυκλέτα που κατάφερε να καταπλήξει τον κόσμο παρουσιάζοντας όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες της Aprilia και έχοντας το θάρρος να καινοτομήσει.
Σειριακό / αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ακτινικές δαγκάνες φρένου, χώρος για το κράνος, ανάποδο πιρούνι. Το Aprilia MANA συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες μιας μοτοσυκλέτας με σπορ χαρακτήρα αλλά με ασύγκριτη λειτουργικότητα. Μια μοτοσυκλέτα μοναδική στον κόσμο, που δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μόνη στην κατηγορία της. Για το λόγο αυτό γεννήθηκε το Aprilia MANA 850 GT, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την εξαιρετική πολύ-χρηστικότητα του Aprilia MANA.
Το MANA 850 GT είναι ένα προϊόν που ακολουθεί την εξέλιξη της αγοράς, που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική σχετικά με την ευελιξία, αναζητώντας δίτροχα που μπορούν να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν τον ίδιο αναβάτη που οδηγεί μέσα στην πόλη και αυτόν που κάνει μακρινά ταξίδια.
Το MANA GT δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο: ένα κομψό μισό φαίρινγκ που ενσωματώνεται άριστα στις γραμμές της μοτοσυκλέτας προστατεύει τον οδηγό και το συνοδηγό στα μεγάλα ταξίδια κάνοντας τη μοτοσυκλέτα ιδανική για τουρισμό. Ο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας παρέχει δυνατότητα ρύθμισης του επιπέδου προστασίας ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού.
Πράγματι, το μισό φαίρινγκ κάνει το MANA 850 GT ακόμα πιο μοναδικό προσφέροντάς στον οδηγό την ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρο τα δυναμικά χαρίσματα του κινητήρα V2 850 με την μετάδοση Sportgear. Ενός δικύλινδρου κινητήρα που χάρη στους 76 ίππους του και στην εξαιρετικά επίπεδη και ομαλή καμπύλη ροπής είναι σε θέση να προσφέρει άριστες επιδόσεις στην επιτάχυνση και την ταχύτητα, στοιχεία που προσδιορίζουν το τουριστικό ταμπεραμέντο του MANA 850 GT.
Μια μοτοσυκλέτα που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες• αρκεί απλά να πατηθεί το κουμπί που βρίσκεται στο τιμόνι και ο οδηγός περνά από το σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων (επτά σχέσεις με διαχείριση από το τιμόνι ή από το πεντάλ) στην αυτόματη. Με αυτόν τον τρόπο το MANA 850 GT είναι σε θέση να προσαρμοστεί άριστα σε οποιονδήποτε τύπο διαδρομής προσφέροντας, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του οδηγού, χαλαρή και ήρεμη οδήγηση ή σπορ οδήγηση υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, η χαρτογράφηση Rain, με την εξαιρετικά απαλή απόδοση της ισχύος, προσφέρει μεγάλη βοήθεια όταν υπάρχει μικρή πρόσφυση στο οδόστρωμα.
Το MANA 850 GT διαθέτει την ίδια τεχνική βάση με το MANA και μοιράζεται με αυτό τον πρωτοποριακό, άνετο και φωτιζόμενο χώρο για το κράνος που βρίσκεται στη θέση του παραδοσιακού ντεπόζιτου. Μια λύση που υλοποιήθηκε μεταφέροντας το ντεπόζιτο του καυσίμου κάτω από τη σέλα, γεγονός που, εκτός από το ότι συνέβαλε στο χαμήλωμα του κέντρου βάρους, βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά της οδήγησης, ελευθέρωσε τον πολύτιμο χώρο που παραδοσιακά κατείχε το ντεπόζιτο. Μόνο το MANA διαθέτει τέτοια χωρητικότητα.
Piaggio