Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

OPC Performance Training


Με επιτυχία και τις πιο θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός "OPC Performance Training. Οδήγησε στο όριο!" που πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της Opel στο facebook https://www.facebook.com/OpelGR. Στόχος του διαγωνισμού, η επαφή με το δυναμικό “DNA” της μάρκας και η δοκιμή των κορυφαίων εκδόσεων της σειράς OPC! Οι τυχεροί που κληρώθηκαν, απόλαυσαν μια μοναδική οδηγική εμπειρία, στην πίστα δοκιμών της Opel στο Dudenhofen, της Γερμανίας.  Eνα διήμερο (10-11 Σεπτεμβρίου) οδήγησης στο “όριο” κάτω από τις οδηγίες της έμπειρης αγωνιστικής ομάδας OPC. 

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της Opel, την οποία εκπροσωπούσαν 8 Σύμβουλοι Πωλήσεων, 6 Ειδικευμένοι Τεχνικοί και 5 εκπρόσωποι της GM Hellas.  Φυσικά, δεν έλλειψε η δημοσιογραφική κάλυψη.  Κοινό χαρακτηριστικό της όλης της ομάδας…  ο ενθουσιασμός και το πάθος για τη δυναμική οδήγηση Opel! 

Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη γραφική Hanau, ενώ η δεύτερη στην εκπαίδευση OPC,  η οποία αποτέλεσε την πιο συναρπαστική εμπειρία του Σαββατοκύριακου. Στο Κέντρο Δοκιμών της Opel, στο Dudenhofen, μετά από ένα σύντομο ‘briefing’ από την έμπειρη αγωνιστική ομάδα OPC, η ομάδα πέρασε στη δράση και η αδρεναλίνη ανέβηκε…  ζέσταμα, σλάλομ, απότομη αλλαγή πορείας και επαναφορά, φρενάρισμα πανικού και γρήγορη οδήγηση και “τελικές” στην οβάλ πίστα του Κέντρου.  Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την αδρεναλίνη να φθάνει στα ύψη!

Η Opel έδωσε πάλι την ευκαιρία σε πελάτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδηγώντας στο όριο, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στην πίστα και κυρίως αποκτώντας ικανότητες, για ασφαλέστερη οδήγηση στις καθημερινές τους μετακινήσεις!

Όλο το υλικό από την εκδήλωση, όπως φωτογραφίες από την πίστα, οι χρόνοι που επιτεύχθηκαν αλλά και σχόλια από τους συμμετέχοντες, είναι διαθέσιμο στη σελίδα της Opel  www.facebook.com/OpelGR

Νικητής υψηλών ταχυτήτων


Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού της Abarth στο Facebook, που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Η κλήρωση ανέδειξε τον πρώτο μεγάλο νικητή, ο οποίος κέρδισε ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα, στη Monza της Ιταλίας, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Grand Prix της Formula 1, στις 9 με 11 Σεπτεμβρίου!

O ίδιος ο νικητής, Τζέημς Παπαμώρος, μας είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία από κοντά. Ήταν όνειρό μου να ακούσω από τις πρώτες θέσεις τον ήχο των μηχανών της Formula 1. Αγαπώ την Abarth, κι όταν έμαθα για το διαγωνισμό μπήκα αμέσως να δηλώσω συμμετοχή. Σας ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο!»

Η FGAH, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και επενδύοντας στα social media, ανοίγει κανάλι επικοινωνίας με τους φίλους της και προσφέρει πλούσια δώρα στους fan της. Έτσι λοιπόν, ο διαγωνισμός της Abarth γνώρισε από τις πρώτες ημέρες πολύ μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.500 φίλους, καθώς οι fan της αγαπημένης ιταλικής μάρκας, συμμετείχαν κάθε ημέρα κάνοντας Like στη σελίδα Abarth στο Facebook, διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σελίδα της Abarth στο Facebook οι φίλοι της μάρκας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα προϊοντικά νέα που αφορούν τα μοντέλα Abarth 500 & 500 cabrio και Punto Evo. Επιπλέον γίνεται αναφορά στις αγωνιστικές δραστηριότητες της μάρκας αλλά και στις δυνατότητες αναβάθμισης των μοντέλων της στον τομέα των επιδόσεων. 

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και θα κληρωθούν εντυπωσιακά είδη merchandizing της Abarth. Γι΄ αυτό, κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/Abarth.Greece και μπορεί να είστε εσείς από τους τυχερούς που θα κερδίσουν στην επόμενη μεγάλη κλήρωση της 9ης Δεκεμβρίου 2011.