Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αυτά τα Χριστούγεννα στη Fiat κερδίζουμε ΤΡΙΠΛΑ

Για όσους επιθυμούν ο νέος χρόνος να ξεκινήσει με τριπλό όφελος, η Fiat αυτές τις γιορτές το κάνει «δώρο»! Μια μοναδική εορταστική προσφορά με το τριπλό όφελος απόσυρσης για τα μοντέλα Fiat Panda και Punto, περιμένει μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη τους Έλληνες οδηγούς στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου διανομέων Fiat, με μέγιστο όφελος απόσυρσης 2.600€ και 2.900€ αντίστοιχα! Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένο στοκ των δύο μοντέλων. Αυτά τα Χριστούγεννα στη Fiat κερδίζουμε ΤΡΙΠΛΑ και ο νέος χρόνος ξεκινά «οδηγώντας» ένα αυτοκίνητο με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων, ασφαλές και με μοναδική ιταλική αισθητική. Καλά Χριστούγεννα από τη Fiat!

Διάκριση του KIA pro_cee’d με το βραβείο σχεδιασμού iF πριν από το λανσάρισμα του στην αγορά

Το νέο KIA pro_cee’d δεύτερης γενιάς, είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της KIA που βραβεύεται για τον εξωτερικό σχεδιασμό του με το διάσημο «βραβείο σχεδιασμού προϊόντος iF». Το τρίθυρο pro_cee’d το οποίο θα αρχίσει να πωλείται την Άνοιξη του 2013, ήταν ο νικητής του βραβείου στην κατηγορία «Transportation Design», όπου συμμετείχαν πάνω από 3.000 προϊόντα από 48 χώρες. Η κριτική επιτροπή με πάνω από 30 επαγγελματίες του βιομηχανικού κλάδου, έκρινε τα προϊόντα ως προς την ποιότητα σχεδιασμού, ποιότητα κατασκευής, καινοτομία, λειτουργικότητα και ασφάλεια. Το συγκεκριμένο βραβείο είναι το πέμπτο βραβείο iF σχεδιασμού που κατακτά η KIA, σε σύνολο σχεδόν 20 βραβείων σχεδιασμού από το 2009. «Είμαστε πολύ περήφανοι που διακριθήκαμε με το βραβείο σχεδιασμού προϊόντος iF για το νέο pro_cee’d, που σχεδίασε κυρίως η Ευρωπαϊκή ομάδα μας υπό την ηγεσία του Gregory Guillaume», δήλωσε ο Διευθύνων του τμήματος σχεδιασμού, Peter Schreyer. «Το νέο pro_cee’d είναι σχεδιασμένο από «λευκό χαρτί». Με την σαφή του φόρμα και τις δυναμικές του αναλογίες, με τις μυώδεις και σπορ του γραμμές, αυτό το “coupé” ακολουθεί εντελώς διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία από το 5-θυρο cee’d. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο σε κάθε επίπεδο. Η KIA ξεκινάει ένα σχεδιαστικό ταξίδι με το νέο pro_cee’d να είναι η αιχμή του δόρατος σε αυτό το ταξίδι προς το μέλλον.» Το νέο pro_cee’d διαφέρει σημαντικά από το 5θυρο cee’d, διαθέτοντας δυναμικό σφηνοειδές σχήμα με «μυώδεις» γραμμές. Το ύψος της οροφής είναι χαμηλότερο κατά 4 εκατοστά, η κολώνα Β έχει τοποθετηθεί 22 εκατοστά προς τα πίσω, ενώ η εμπρός μάσκα, ολόκληρο το πίσω μέρος, οι προφυλακτήρες και τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν επανασχεδιαστεί. Η επίσημη παρουσίαση του βραβείου σχεδιασμού προϊόντος iF θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2013 στο Μόναχο στην “Munich Creative Business Week” και όλα τα βραβευμένα προϊόντα θα παρουσιαστούν στην έκθεση «iF design exhibition» στο Ανόβερο, από τις 5 έως 9 Μαρτίου 2013.