Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τα wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ με το ποντίκι πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!



Citroën DS και ένα αεροπλάνο Concorde!



Συλλεκτική φωτογραφία με Porsche από τα παλιά (906/908)






Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera





Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Η κόντρα της ημέρας: Lamborghini vs Lamborghini

Ένα φτωχαδάκι με Twin Turbo Lamborghini Gallardo παίζει με τον φίλο του, που μόλις απέκτησε την Lamborghini Aventador LP700-4...Δες και τις δυο καλλονές εδώ και διάλεξε ποιά σου ταιριάζει...για να την οδηγήσεις στον ύπνο σου!

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Θες να δουλέψεις για την Πόρσε;

Ενώ η ανεργία στην χώρα μας ανεβαίνει, στην Γερμανία έχει πιάσει πάτο. Τα ποσοστά βρίσκονται στα κατώτερα επίπεδα των τελευταίων 20 ετών! Γι΄αυτό αν έχεις πτυχίο μηχανικού, σκέψου το σοβαρά! Η Porsche θα αυξήσει το προσωπικό στο Leipzig κατά 10%, μέσα στο '12 και γι΄αυτό ζητάει να προσλάβει 1000 άτομα, από τα οποία οι 300 θα είναι μηχανικοί.

Μπορεί η ξενιτιά να μην είναι γλυκιά αλλά στο Leipzig θα δουλεύεις σε project όπως η παραγωγή των νέων Boxster και Cayman του Cajun και της 918 Spyder. Αν ψήνεσαι με την ιδέα να έχεις στο μυαλό σου ότι ανάλογη κίνηση έχει κάνει και η VW, η οποία ζητάει 300 εξιδεικευμένους εργάτες.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης