Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τριακόσια+ videos μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010!
http://www.youtube.com/user/autokinisimag



Σύντομα και όλες οι συνεντεύξεις από το πρώτο DYNODAY!

FREE SMS

Γνωρίζετε πως υπάρχει ενημέρωση για κάθε εκδήλωση αλλά και αγώνα του περιοδικού μας μέσω κινητού τηλεφώνου;Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι το πότε πως και που γίνεται ένα event, στείλτε το όνομα σας και τον αριθμό του κινητού σας στο περιοδικό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sp@autokinisimag.gr και θα είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε τα νέα μας! Η αποστολή μυνημάτων είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

TETRAKOSARI III

Πολλοί από τους φίλους του περιοδικού κάνουν την εξής ερώτηση: Πότε θα γίνει το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ.
Αυτό που μπορούμε προς το παρόν να σας πούμε είναι ότι αδιάκοπα οργανώνουμε το μέλλον των αγώνων ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάθε διοργάνωση καλύτερη από την προηγούμενη. 

Επίσημες ανακοινώσεις θα διαβάσετε μόνο από τα τεύχη μας και μόνο από την ιστοσελίδα του tetrakosari.gr , γιαυτό και σας συνιστούμε να μην πιστεύετε ότι ακούτε, αφού πολλές φορές κυκλοφορούνε φήμες για ημερομηνίες του επόμενου ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, κάτι που είναι πάντα αναληθές.

Yπομονή λοιπόν και να είστε σίγουροι ότι το "ΙΙ" θα μοιάζει μικρό μπροστά στο "ΙΙΙ" !


Χιλιάδες φωτογραφίες σε 94 albums στο facebook! Δείτε τις στην σελίδα:
http://www.facebook.com/pages/Autokinisi-An-Makedonias-Thrakis/41008953514?v=photos


Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ έχει το δικό του forum! Εγγραφτείτε εντελώς δωρεάν στην σελίδα http://www.tetrakosari.gr/forum

http://www.greektube.org/user/autokinisimag



Το κανάλι μας στο GreekTube!



Ιστοσελίδα:
http://www.autokinisimag.gr
Σύνοψη Εταιρίας:
Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Διεύθυνση περιοδικού: Νικόλαος Λογοθέτης
Αρχισυντάκτρια: Φαίη Βασιλειάδου

Επιμέλεια σύνταξης: Μαρία Σακόγλου
Ειδικοί συντάκτες: Νίκη Σαμαρά, Παναγιώτης Aργύρης Μαρίνος, Νίκος Σκέμπερης, Κωνσταντίνος Κακούρης, Άννα Ποδάρα, Εβίτα Τσουτσουδάκη, Aλέξανδρος Αλεξίου, Περικλής Τικταπανίδης, Κωνσταντίνα Αγγελάκη, Γιώργος Ταχτσίδης, Γιώργος Ντάσιος, Αχιλλέας Αναστασόπουλος, Σωτηρία Θεοδώρου, Χρήστος Θεοφάνους, Πόπη Παπαμιχαήλ, Γιώργος Βαγιάτας, Κυριάκος Μποζνακίδης

Φωτογραφία: Νίκος Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σφίτης, Σωτήρης Ψαλτίδης, Γιώργος Τσενεκίδης, Στέφανος & Νίκος Λογοθέτης, Ζήσσης Τσούμπος, Μανώλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γατίδης, Χρήστος Θεοφάνους

Εξωτερικοί συνεργάτες: Στέλιος Κεντρωτάς, Παναγιώτης Τσιουτσιούλης, Γιώργος Δημητριάδης, Παναγιώτης Καλπάκης, Χρήστος Θεοφάνους

Καλλιτεχνική επιμέλεια: LOGOthetis Διαφημιστική http://www.nlogo.gr , Νικόλαος Λογοθέτης,

Τμήμα Marketing: Παπαδοπούλου Σοφία, Στέλιος Κεντρωτάς, Έξαρχος Μάνος, Mαρία Τυχόλα (διαβάστε λιγότερα)
Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Διεύθυνση περιοδικού: Νικόλαος Λογοθέτης
Αρχισυντάκτρια: Φαίη Βασιλειάδου

Επιμέλεια σύνταξης: Μαρία Σακόγλου
Ειδικοί συντάκτες: Νίκη Σαμαρά, Παναγιώτης Aργύρης Μαρίνος, Νίκος Σκέμπερης, Κωνσταντίνος Κακούρης, Άννα Ποδάρα, Εβίτα Τσουτσουδάκη, Aλέξανδρος Αλεξίου, Περικλής Τικταπανίδης, Κωνσταντίνα Αγγελάκη, Γιώργος Ταχτσίδης, Γιώργος Ντάσιος, Αχιλλέας Αναστασόπουλος, Σωτηρία Θεοδώρου, Χρήστος Θεοφάνους, Πόπη Παπαμιχαήλ, Γιώργος Βαγιάτας, Κυριάκος... (διαβάστε περισσότερα)
Αποστολή:
Το μεγαλύτερο και πιο ανερχόμενο περιοδικό αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα!

Αναζητήστε το στις πόλεις των Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης!
Κατασκευασμένος:
2008
Χαρακτηριστικά:
Περιοδικό ειδικού τύπου.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs330.ash2/60988_439124843514_41008953514_5216017_3385078_n.jpg

Μέσα σε 10 μήνες οι ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ εμφανίσεις των video μας ανέβηκε κατά περίπου 1000%, αφού τα στατιστικά αναφέρουν 353 εμφανίσεις την ημέρα από 27 έως 28 Δεκεμβρίου του 2009, ενώ από τις 27 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2010, οι εμφανίσεις ήταν 3201! Ευχαριστούμε που μένετε μαζί μας και σας υπενθυμίζουμε πως η εγγραφή δεν κοστίζει τίποτα αλλά σίγουρα βοηθάει εμάς να συνεχίσουμε και εσάς να μένετε συνέχεια ενήμεροι για νέα του περιοδικού αλλά και των αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα!

http://www.youtube.com/user/autokinisimag

Της...Πόπης...τis...Popis... της...Πόπης... :-)))))

Ενα BLOG για την πλάκα μας αλλά και για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους ΧΩΡΙΣ παρεμβάσεις ΕΚΔΟΤΩΝ, ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ και μικροΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ του χώρου των ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και της ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΔΙΑΦΩΝΕΙΣΤΕ οσο ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!...... "Eχεις ακομα να κλάψεις πολύ ώσπου να μάθεις τον κόσμο να γελάει"....... Γιάννης Ρίτσος


http://tispopis.blogspot.com/

Αν δεν υπάρχει δεύτερος δεν θα υπάρξει και πρώτος. Όλοι είναι εξίσου σημαντικοί και αυτό προσπαθούμε συνέχεια να αποδείξουμε σε κάθε διοργάνωση του περιοδικού μας. Στο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙ, οι περισσότεροι από τους 130 συμμετέχοντες δεν είχαν τρέξει ποτέ σε επίσημο αγώνα ή εκδήλωση. Παρόλαυτα, το αθλητικό πνεύμα που διακατείχε τον καθένα δικαίωσε τουλάχιστον την ομάδα του περιοδικού η οποία είχε σαν πρώτο γνώμονα τον σεβασμό προς κάθε αγωνιζόμενο για εκείνο το διήμερο. Πιστεύοντας πως όλοι ήταν πρωταγωνιστές, ασχέτως θέσης και διάκρισης, σας παρουσιάζουμε συνεντεύξεις από τυχαία επιλεγμένους οδηγούς του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙ.







Το εντυπωσιακό Mini Cooper S με την υπογραφή της γνωστής εταιρείας ΜiniSpeed.

Διαβάστε αναλυτικό άρθρο στο τεύχος 7 της Αυτοκίνησης Αν. Μακεδονίας & Θράκης.
http://www.autokinisimag.gr

MINISPEED GR
Γενικές πληροφορίες: info@minispeed.gr
Πωλήσεις: sales@minispeed.gr
Τηλέφωνο/Φαξ: 210 3253390
Κινητό: 697 2008888
http://www.minispeed.gr



Αγαπητοί αναγνώστες,
Μετά τον πρώτο και γεμάτο επιτυχίες χρόνο κυκλοφορίας, σας ανακοινώνουμε ότι το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης πρόκειται από εδώ και στο εξής να κυκλοφορεί σε κεντρικά περίπτερα, στις πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στην εξαιρετικά προσιτή τιμή των τριών (3) ευρώ. Όπως πάντα στην ίδια εντυπωσιακή ποιότητα, με περισσότερα νέα από αγώνες, trackdays, δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, καθώς και με αναλυτικό πίνακα τιμών νέων αυτοκινήτων.
Θα θέλαμε με αυτή την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη και την αγάπη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε με τον ίδιο ζήλο τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας, τα προβλήματα, τα οδικά έργα υποδομής, τις επιχειρήσεις, τις αντιπροσωπείες και την τοπική αγορά.
Με εκτίμηση
Η ομάδα του περιοδικού.

To περιοδικό μας διακινείται πλέον με το πρακτορείο ΕΥΡΩΠΗ σε όλες τις πόλεις της Αν. Μακεδονίας και της Θράκης!



Ένα video-medley από την δεξιοτεχνία αυτοκινήτων της Ξάνθης που διοργάνωσε η ΑΛΕΞ. Ευχαριστούμε τους οδηγούς για την συνεργασία τους και την Αυτοκινητιστική Λέση Ξάνθης για την πρόσκλησή τους. Διαβάστε περισσότερα στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας!

http://www.autokinisimag.gr



H πρώτη δεξιοτεχνία οδηγών αυτοκινήτων Νάουσας (2010) από την Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας!
http://www.facebook.com/pages/Lesche-...

Χορηγός επικοινωνίας:
Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης
http://www.autokinisimag.gr

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος 10!



Κάθε εβδομάδα στο κανάλι "autokinisimag" στο YouTube και στο GreekTube!
Πληροφορίες στο facebook στην σελίδα "Autokinisi An. Makedonias & Thrakis" και στην επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού: http://www.autokinisimag.gr

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.rodastileto.gr

Αν θέλετε να μάθετε τελικά τι είναι το dragster σας προτείνουμε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.tetrakosari.gr :)