Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πόσα άλογα αντέχει ένα δυναμόμετρο;

Μια γιαπωνέζα Supra αποδίδει 1420 hp στο δυναμόμετρο, στο βίντεο που ακολουθεί. Και να θέλετε να ακούσετε περισσότερα άλογα (4.990 για την ακρίβεια!) δείτε τι έγινε στο πρώτο dynoday του περιοδικού μας το 2010.


GREAT SUPRA VIDEO ON Dyno 1420 rwhp




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Ψηφίστηκε το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012

Το ολοκαίνουργιο FIAT Panda αναδείχθηκε «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Μουσείο Αυτοκινήτου.Ποιό έπρεπε να είναι κατά την γνώμη σας το Αυτοκίνητο της Χρονιάς;Συμφωνείτε με το αποτέλεσμα;

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

1. FIAT Panda - 168
2. VW up! - 148
3. Ford Focus - 98
4. Toyota Yaris - 92
5. KIA Rio - 80
6. BMW Σειρά 1 - 37
7. Audi Q3 - 33
8. Nissan Micra - 26
9. Citroen DS4 - 22
10. Lancia Y - 21


Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Τα car wallpapers της εβδομάδας

Θέλετε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή wallpaper, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; To autokinisimag.blogspot.com μαζεύει κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς εικόνες και τις δημοσιεύει, για να μην προλάβετε να βαρεθείτε ποτέ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλίκ πάνω στην φωτογραφία-Ορισμός ως ταπετσαρία!

Aυστραλέζικο V8 supercar



Ferrari F430



Buggati Veyron

H νέα Lexus GS κάνει test drive σε πίστα με γυναικείες καμπύλες!


H Lexus βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει το νέο της μοντέλο, το νέο GS. Έβαλε διάφορους οδηγούς να οδηγήσουν την καινούργια Lexus σε μια πίστα με δύσκολες... καμπύλες, που είχε σχεδιαστεί με βάση το σώμα του μοντέλου Tori Praver. Eπίσης δημιούργησε και μια εφαρμογή για i-pad και i-phone, την Tori 500, όπου τρέχεις με ένα Lexus GS γύρω από το σώμα της Praver. Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ ή δείτε το βίντεο!




Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Έξυπνες λύσεις την εποχή της κρίσης

Ο συγκεκριμένος οδηγός είτε αυτοσχεδιάζει, προσπαθώντας να βρει τρόπους να μειώσει τα έξοδα του ή δεν χάνει το χιούμορ του. Όπως και να΄χει και τα δύο είναι καλές συνταγές για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

H Kia Motors αποκαλύπτει σκίτσα του νέου της sedan


Η Kia Motors αποκάλυψε σήμερα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του ολοκαίνουργιου sedan της, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει νέα πρότυπα στο σχεδιασμό της μεγάλης κατηγορίας sedan.

Με την κωδική ονομασία KH, το νέο μοντέλο είναι το πρώτο αυτοκίνητο sedan της Kia με κίνηση στους πίσω τροχούς και συνδυάζει πρωτοποριακό σχεδιασμό με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. To KH είναι μεταξύ των πιο πολυαναμενόμενων μοντέλων της εταιρίας και θα λανσαριστεί στην εγχώρια αγορά της Kia κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Σχεδιαστικά το ΚΗ χαρακτηρίζεται από μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές συνδυάζοντας εξελιγμένα και τεχνικά προηγμένα στοιχεία με τον υπάρχοντα δυναμικό σχεδιασμό της Kia δημιουργώντας ένα όχημα που πραγματικά ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα τολμηρό σχεδιαστικά εμπρόσθιο τμήμα κατάλληλο για ένα πολυτελές αυτοκίνητο. H χαρισματική μάσκα της Kia πλαισιώνεται από σύγχρονους προβολείς που ενισχύουν την μοντέρνα όψη του αυτοκινήτου ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του καπό προσδίδει μία πιο κλασική όψη στο αυτοκίνητο.

Το προφίλ του ΚΗ, στο οποίο εστίασαν ιδιαίτερα οι σχεδιαστές της Kia, διαθέτει απλές γραμμές δίνοντας έμφαση στη δυναμική και τολμηρή εικόνα του νέου μοντέλου. Οι υψηλής τεχνολογίας οπίσθιοι λαμπτήρες καθώς και τα χρωμιωμένα σημεία ολοκληρώνουν την πίσω όψη του οχήματος.