Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο Αμαξώματος: PreStage για το TETRAKOSARI© V - Ημέρα 4η

Το TETRAKOSARI© V θα λάβει χώρα στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Αλλά αυτό φυσικά το γνωρίζατε! Αυτό που ενδεχομένως να μην γνωρίζατε είναι πως οι αγωνιζόμενοι που κατάγονται από την πόλη των Σερρών είναι εντυπωσιακά πολλοί στον αριθμό. Αλλά αυτό θα υποθέσετε πως είναι λογικό μιας και η πίστα απέχει μόλις μια γκαζιά δρόμο.

Καλά καταλάβατε! Η 4η ημέρα των PreStage εκπομπών για το TETRAKOSARI© περιελάμβανε επίσκεψη στις Σέρρες. Πριν όμως ξεκινήσουμε τις συναντήσεις μας με τους Σερραίους «τετρακοσάρηδες» είχαμε ένα ακόμη ραντεβού. Αυτό φυσικά δεν ήταν άλλο από το ραντεβού με τον τόπο του εγκλήματος, το χώρο όπου σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα θα φιλοξενήσει το event που τάραξε τα νερά στον κόσμο της επιτάχυνσης. Φτάσαμε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών νωρίς το μεσημέρι και η θερμοκρασία που επικρατούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή, μας ψιθύριζε αδιάκριτα πως η υπόλοιπη ημέρα μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Μετά από μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τους υπεύθυνους της πίστας, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας αναγνωριστική βόλτα - με τα πόδια - στη φρεσκοστρωμένη ευθεία. Κινούμενοι ανάμεσα σε οδοστρωτήρες και φορτηγά συνειδητοποιήσαμε από πρώτο χέρι πως ο νέος ασφαλτοτάπητας έχει προσδώσει μια εντελώς φρέσκια εικόνα στη μήκους 3.186 μέτρων διαδρομή. Αυτόματα συλλάβαμε τους εαυτούς μας να φανταζόμαστε burnout, 18μετρα και αστρονομικές ταχύτητες εξόδου στην ευθεία των 900 μέτρων - σκέψεις που ούτε η αφόρητη ζέστη ήταν σε θέση να ανακόψει. Μετά από τα απαραίτητα πλάνα, κινηθήκαμε στο χώρο του pitlane με σκοπό να επιλέξουμε το κατάλληλο σημείο για την πρώτη σε σειρά συνέντευξη από τη μακριά λίστα των ντόπιων αγωνιζόμενων.




Για ακόμη μια φορά κάμερες, μικρόφωνα, καλώδια και GoPro πήραν τη θέση τους στο PreStage σκηνικό υπομένοντας και αυτά με τη σειρά τους τις «έντονες» καιρικές συνθήκες. Μέσα στα επόμενα λεπτά την ησυχία του αυγουστιάτικου μεσημεριού διέκοψε το ασταθές ρελαντί του κρεμ Peugeot 106 Ralllye του Δημήτρη Καρυδάκου. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Δημήτρης αποδείχθηκε φυσικό ταλέντο μπροστά στην κάμερα και με την άνεσή του μας χάρισε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Δημήτρης δεν δίστασε να αναφερθεί λεπτομερώς στις βελτιώσεις που έχει πραγματοποιήσει στο αυτοκίνητό του - κάτι που δεν κάνουν πολλοί -, ενώ ο ίδιος θέλησε αμέσως μετά να δικαιολογηθεί λέγοντας πως το να μοιράζεσαι πληροφορίες και εμπειρίες είναι η ουσία της βελτίωσης. Όπως και οι περισσότεροι από τους μέχρι τότε συνεντευξιαζόμενους των PreStage εκπομπών, έτσι και ο Δημήτρης θεωρεί πως η ασφάλεια και το «show» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αποτελούν τα καίρια συστατικά στοιχεία που έχουν αναδείξει το TETRAKOSARI©. Εξαιρετικά ευγενικός, ο Δημήτρης ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και ειδικά στο μηχανικό του Κωνσταντίνο Κιολεμένη ενώ τρέφει ιδιαίτερες ελπίδες για το «ράλακά» του. Οι επισκέψεις μας στην πόλη των Σερρών δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καλύτερα.


Περιοδικό AutokinisiMag