Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Διαδραστική Toyota Ελλάς : Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο και προσφορές μέσω ίντερνετ

Η Toyota Ελλάς έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την εφαρμογή, «Web Exclusive Collection» με την οποία επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες Toyota, ενημερώνοντας τους αναλυτικά για κάθε προωθητικό πρόγραμμα ή ενέργεια που εφαρμόζει η εταιρεία, καθώς επίσης τους βοηθά να επιλέξουν αυτοκίνητο μέσα από προνόμια που παρέχει το συγκεκριμένο διαδικτυακό πρόγραμμα. Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ: webexclusive.toyota.gr/



Οι λόγοι που ώθησαν την εταιρεία στην υλοποίηση αυτής της ενέργειας είναι προφανείς και σχετίζονται με την αμεσότητα του Internet αλλά και της δυνατότητας να επιλέγουν οι ίδιοι οι πελάτες το χρόνο της ενημέρωσης.

Πως λειτουργεί ο «Web Exclusive Collection» κωδικός;

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας www.toyota.gr δηλώνει στη σχετική φόρμα το ενδιαφέρον του για το Web Exclusive Collection μοντέλο και εν συνεχεία λαμβάνει μέσω e-mail ή sms τον προσωπικό του αριθμητικό κωδικό από την Toyota, τον οποίο έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει. Εν συνεχεία προσκομίζει τον συγκεκριμένο αριθμητικό κωδικό σε όποιον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο του Δικτύου επιθυμεί και δικαιούται κατ' αποκλειστικότητα τα προνόμια της μοναδικής προσφοράς που έχει εξαγγείλει η εταιρεία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για το μήνα Ιανουάριο, η ενέργεια WEB EXCLUSIVE COLLECTION αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων Avensis, ενώ τα «on line» επιπλέον προνόμια του προγράμματος που λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες είναι: 2 χρόνια Δωρεάν Service & δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2012.

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Tα πολυτελή αμάξια των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν από την σπείρα τοκογλύφων που εξαρθρώθηκε στην Θεσσσαλονίκη. Ανάμεσα στα 19 αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν υπάρχει μια Lamborghini Gallardo, μια Porsche Cayenne,διάφορές Mercedes, ένα Smart και αρκετά SUV...



Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Aprilia. Αγωνιστικό πάθος!


Η νέα σειρά ρούχων της Aprilia ξεχωρίζει ακριβώς όπως και οι μοτοσυκλέτες και τα scooters της γνωστής μάρκας, εκπέμποντας την φιλοσοφία και το αγωνιστικό της DNA. Στη σύντομη ιστορία της η Aprilia έχει κατακτήσει 45 παγκόσμιους τίτλους (36 σε MotoGP, 2 σε Superbike και 7 σε off-road αγώνες) και εκατοντάδες νίκες σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου, ώστε να είναι η πιο νικηφόρα ιταλική και ευρωπαϊκή μάρκα, με 282 νίκες σε MotoGP.
Η νέα σειρά ρούχων είναι εμπνευσμένη από τον δυναμισμό που διακρίνει τον αγωνιστικό κόσμο της Aprilia. Ένας κόσμος πάθους που είναι εμφανής στις γραμμές και το στυλ των νέων ρούχων. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα προστατευτικά ρούχα για να προσφέρουν μέγιστη άνεση και προστασία.
Τα casual ρούχα διαθέτουν ανακλαστικά και λεπτομέρειες carbon για πιο trendy και sport εμφανίσεις.
H νές αυτή σειρά αποτελείται από είδη με πιο κλασσικό και διαχρονικό σχεδιασμό, αλλά και με πολλά στοιχεία από τον αγωνιστικό κόσμο της Aprilia όπως οι carbon λεπτομέρειες στα λογότυπα.
Τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της Aprilia, μπορείτε να βρείτε σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των αντιπροσώπων μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφκείτε σήμερα το www.aprilia.com.gr

Η Hyundai εντάσσεται στην ACEA από τον Ιανουάριο του 2012

Μέλος της ACEA (Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων) αποτελεί η Hyundai από την 1η Ιανουαρίου 2012, η οποία απαρτίζεται από 17 ακόμη κατασκευαστές αυτοκινήτων, λεωφορείων και φορτηγών της Ευρώπης.
Η Γενική Συνέλευση της ACEA αποδέχθηκε την αίτηση της Hyundai τον Ιούνιο του 2011 για ένταξη στην ένωση.

Ο κ. Chang Kyun Han, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Ως μια σημαντική ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, η Hyundai προσδοκά να συμβάλει πλήρως στις εργασίες της ACEA. Μοιραζόμαστε τη δέσμευση των μελών της ACEA στο να τεθεί η στρατηγική σημασία του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας στο επίκεντρο της χάραξης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Πιο συγκεκριμένα, θα συνεργαστούμε με τους συναδέλφους μας μέσω του έργου CARS21 της Επιτροπής και με άλλους τρόπους να υπογραμμίσει την ανάγκη για μια αποτελεσματική βιομηχανική πολιτική και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για την επίτευξη διαρκούς κάλυψης αναγκών της αυτοκίνησης. Επιπλέον, θα στηρίξουμε τις προσπάθειες της ACEA για την ανάπτυξη διεθνών εμπορικών συμφωνιών που βελτιώνουν σημαντικά την πρόσβαση των ευρωπαίων κατασκευαστών σε αγορές ανά την υφήλιο ". κατέληξε ο κ. Han.