Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

H Honda υποστηρικτής της γυναικείας ποδηλατικής ομάδας “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”

Η Honda ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νεοσύστατη γυναικεία ποδηλατική ομάδα “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”, η οποία ιδρύθηκε το 2012 από την αυστραλιανή πρωταθλήτρια ποδηλασίας Rochelle Gilmore. Με τη δημιουργία αυτής της ομάδος η οποία αποτελείται από ταλαντούχες αθλήτριες απ’ όλη την Ευρώπη και τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένων αθλητριών με Ολυμπιακά μετάλλια- η Rochelle Gilmore έχει ως στόχο της μία δυνατή παρουσία σε σημαντικούς αγώνες δρόμου και άλλες δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ταυτόχρονα η Honda έχει προγραμματίσει μία σειρά από εκδηλώσεις προκειμένου να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η συνεργασία της ομάδας με τη Honda συμπεριλαμβάνει την παροχή 4 νέων Honda Accord και 2 νέων CRV, τα οποία θα υποστηρίζουν την ομάδα κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και των υπολοίπων δραστηριοτήτων της μέσα στο 2013. Η Rochelle Gilmore με την ανακοίνωση της συνεργασίας της ομάδος με τη Honda δήλωσε: «είμαι πολύ ενθουσιασμένη από τη συνεργασία μας με τη Honda, καθώς είναι μία μάρκα με παγκόσμιο κύρος η οποία χαρακτηρίζεται για την καινοτομία και τον επαγγελματισμό της, στοιχεία που συνάδουν με τη φιλοσοφία της ομάδος μας. Η βασική αρχή της “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team” είναι να παρέχεις στις αθλήτριες της το καλύτερο περιβάλλον και τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται προκειμένου να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μία εξαιρετική σχέση με τη Honda και την από κοινού συμμετοχή σε συναρπαστικές δραστηριότητες.» Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Honda στην Ευρώπη Christoph Rust δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με την “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”. Η ποδηλασία είναι ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές. Σε αυτό συνέβαλαν άλλωστε και οι Ολυμπιακοί αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι Αυτή η συνεργασία πιστεύουμε ότι προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες σε όσους συνεργαστούν μαζί μας καθώς το ποδήλατο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.» Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”, τα αποτελέσματα, και τους επόμενους αγώνες όπου θα συμμετάσχει μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο : www.wigglehonda.com.

Γρήγορο ξεκίνημα για το νέο Opel ADAM: Οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 20.000

Μόλις μία εβδομάδα μετά το λανσάρισμα του Opel ADAM στην αγορά, οι παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη για το σικάτο αυτοκίνητο πόλης έχουν κιόλας ξεπεράσει τις 20.000 – οι περισσότερες στη Γερμανία. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δ.Σ. της Opel, Dr. Thomas Sedran σχολιάζει, «Είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για το νέο, μικρό, μοδάτο αυτοκίνητό μας – κυρίως αν λάβουμε υπόψη ότι δεν έχει λανσαριστεί ακόμα σε πολλές Ευρωπαϊκές αγορές. Το ADAM εμπνέει πάθος και είναι ένας δημοφιλής νέος πρεσβευτής της μάρκας μας». Η επιτυχία του ADAM ξεκίνησε με την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο του 2012. Ακόμα και σ’ αυτό το αρχικό στάδιο, οι αναγνώστες του Auto Zeitung ανέδειξαν το ADAM Νο 1 Αυτοκίνητο Πόλης για το Auto Trophy. Στην ψηφοφορία του περιοδικού Auto Motor und Sport’ για τα ‘Καλύτερα Αυτοκίνητα του 2013’, το μικρό Opel ξεπέρασε όλους τους άμεσους ανταγωνιστές του στην κατηγορία lifestyle. Ένα από τα σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ADAM είναι η ποικιλομορφία, η πολυδιάστατη προσωπικότητά του. Κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας του σε όλο τον κόσμο δεν προσφέρει πάνω από 61.000 συνδυασμούς για το εξωτερικό και περίπου 82.000 για το εσωτερικό – από μία πλούσια γκάμα χρωμάτων και ζαντών μέχρι ειδικές λεπτομέρειες όπως οι ειδικές επενδύσεις οροφής. Ο Dr. Sedran είπε σχετικά: «Όποιος παραγγέλνει ένα ADAM σήμερα, μπορεί ναι είναι βέβαιος ότι δεν θα συναντήσει κάποιο όμοιό του. Σχεδόν κάθε ADAM θα είναι διαφορετικό». Η νέα, ευφυής και προσιτή τεχνολογία του αυτοκινήτου προσελκύει επίσης την προσοχή των αγοραστών. Με το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας IntelliLink, το ADAM γίνεται το καλύτερα "συνδεδεμένο" μικρό αυτοκίνητο, καθώς ενσωματώνει το smartphone του ιδιοκτήτη (Apple iOS και Android) στο όχημα. Σύντομα θα διατίθεται και με το καινοτόμο λογισμικό φωνητικής αναγνώρισης της Apple, SIRI Eyes Free. Το μοδάτο αυτοκίνητο προσφέρει επίσης μία εντυπωσιακή γκάμα καινοτομιών που μέχρι σήμερα ήταν γνωστές από υψηλότερες κατηγορίες, και αυτό υπό προϋποθέσεις. Μοναδικό στην κατηγορία είναι ένα αυτόματο σύστημα νέας γενιάς Park Assist, θερμαινόμενο τιμόνι, Side Blind Spot Alert, και το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix, αποκλειστικότητα της Opel. Η προϊοντική επίθεση των πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ της Opel συνεχίζεται. Επόμενος νέος παίκτης, το ελκυστικό Cascada cabrio, είναι ήδη προ των πυλών και αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Από το 2012 μέχρι το 2016, η Opel θα λανσάρει συνολικά 23 νέα οχήματα και 13 νέους κινητήρες