Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

BMW Driving Experience

Στο παρελθόν σας έχουμε μιλήσει τόσο για το Porsche Experience Centre, όσο και για την ακαδημία οδήγησης της AMG. Αυτή τη φορά είναι σειρά της BMW, ακόμη μιας γερμανικής φίρμας - από το Μόναχο αυτή τη φορά -, να μας δώσει μια μικρή γεύση από το πρόγραμμα «Driving Experience» - ένα από τα πολλά που προσφέρει το BMW Group. Οι «μαθητές» του συγκεκριμένου προγράμματος καλούνται να βελτιώσουν τις οδηγικές του δεξιότητες επιλέγοντας σε μια ευρεία γκάμα επιλογών που απευθύνονται τόσο σε εντελώς αρχάριους οδηγούς, όσο και σε εξαιρετικά πεπειραμένους.








Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει οδήγηση σε διαφορετικά περιβάλλοντα και υπό διαφορετικές καιρικές συνθήκες.


Αξίζει να αναφερθεί πως τέτοιου είδους προγράμματα αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent και η εμπειρία που αποκομίζει κάποιος συμμετέχοντας σε ένα από αυτά αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύτιμη αφού αναπληρώνει ένα τεράστιο κενό της ιδιάζουσας ελληνικής οδηγικής παιδείας και εκπαίδευσης. 

Πηγή: MPower.com

Περιοδικό AutokinisiMag

Fordοδρομίες

Απ' ότι φαίνεται η Ford δεν θέλει να αφήσει τους οδηγούς και συνοδηγούς της να χαλαρώσουν ούτε λεπτό και με αφορμή το διάλειμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, διοργάνωσε μια ολόκληρη ημέρα γεμάτη αθλοπαιδιές και δοκιμασίες. Σκυταλοδρομίες, τσουβαλοδρομίες, το γνωστό κουτσό που παίζαμε όλοι μας μικροί καθώς και άλλες προκλήσεις χάρισαν στα πληρώματα της Ford στιγμές ενός διαφορετικού συναγωνισμού.



Η Ford Rally Sports Day έλαβε χώρα στο Dunton του Ηνωμένου Βασιλείου, στις ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της Ford και ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν o Petter Solberg, ο Jari-Matti Latvala και ο Ott Tänak. «Ήταν μια πολύ διασκεδαστική ημέρα, αλλά όλοι μας είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και φτάσαμε σε σημείο να εφαρμόζουμε περισσότερη τακτική εδώ απ' ότι κάνουμε στους αγώνες ράλι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Petter Solberg, συμπληρώνοντας: «Υπήρξαν στιγμές που όλοι μας κλέψαμε λιγάκι, όλοι μας εκτός από εμένα φυσικά, αλλά πάντοτε στα πλαίσια μιας ωραίας ατμόσφαιρας».

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.


Πηγή: Ford WRC

Περιοδικό AutokinisiMag

Πρεμιέρα για το νέο Kia Carens στο Paris Motor Show

Το ολοκαίνουργιο μεσαίο MPV Kia Carens θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Paris Motor Show στις 27 Σεπτεμβρίου. Με εντελώς νέο σχεδιασμό, χαμηλότερη γραμμή οροφής, μακρύτερο μεταξόνιο, και μεγαλύτερους τροχούς (έως και 18 ίντσες) το νέο Carens έχει σχεδιασθεί βασιζόμενο στην ιδέα της εκμετάλλευσης του δυναμικού χώρου. Το νέο Carens θα συνδυάζει τη σπορ εντυπωσιακή εμφάνιση, την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα με έντονα συναισθήματα κάτι που πλέον είναι σύνηθες στα προϊόντα της Kia. Η συνέντευξη Τύπου της Kia στο φετινό Paris Motor Show έχει προγραμματισθεί για τις 17.30 (CET) στις 27 Σεπτεμβρίου, και το νέο Carens θα βρίσκεται στην Έκθεση καθ’ όλη τη διάρκειά της, έως τις 14 Οκτωβρίου. 

Πηγή: Kia Motors 

Περιοδικό AutokinisiMag

23 Χρόνια στο Δρόμο

Το 1989, αμέσως μετά την πτώση του Τείχους ο Gunther Holtorf και η σύζυγός του Christine άφηναν πίσω τους τη Γερμανία με σκοπό ένα ταξίδι διάρκειας 18 μηνών με το Mercedes G Wagen τους. Το ταξίδι αυτό διήρκεσε πολύ παραπάνω από 18 μήνες. Για την ακρίβεια δεν έχει ακόμη τελειώσει. Σήμερα, 23 χρόνια μετά και με το οδόμετρο να έχει επιβαρυνθεί κατά περίπου 800.000 χιλιόμετρα ο Holtorf και ο Otto (το όνομα που έχουν δώσει στο όχημά του) συνεχίζουν να ταξιδεύουν έχοντας ουσιαστικά διανύσει απόσταση ίση με αυτή που θα διήνυαν αν πραγματοποιούσαν το γύρο του κόσμου όχι μία, όχι δύο, αλλά είκοσι ολόκληρες φορές. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Holtorf, το G Wagen τους δεν έχει παρουσιάσει κάποια σοβαρή βλάβη που να μην μπορούσε να επισκευαστεί άμεσα ενώ αν του δινόταν σήμερα η ευκαιρία να το ξανακάνει, θα το έκανε δίχως δεύτερη σκέψη και μάλιστα με το ίδιο όχημα. Το ταξίδι δεν διακόπηκε όταν η Christine πρόσφατα απεβίωσε. Αντιθέτως, μια από τις επιθυμίες της ήταν ο σύζυγός της να συνεχίσει το ταξίδι αυτό. Πραγματικά συγκλονιστικό.






Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το φωτογραφικό αφιέρωμα ενός από τα μεγαλύτερα και πιο επικά ταξίδια που έχει γίνει ποτέ από μεμονωμένο άτομο.

Gunther Holtorf's 23-Year Road Trip from srterbas on Vimeo.

Πηγή: BBC News Magazine, srterbas via Vimeo

Περιοδικό AutokinisiMag