Watch Videos

Δείτε εκατοντάδες videos από αγώνες, κόντρες, παρουσιάσεις νέων και βελτιωμένων αυτοκινήτων στο κανάλι μας στο YouTube! Σχολιάστε, βαθμολογήστε και εγγραφείτε!

TETRAKOSARI.GR

Το event που άλλαξε τα δεδομένα στην επιτάχυνση σε όλη την Ελλάδα! Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ του περιοδικού Autokinisimag δημιούργησε νέους κανονισμούς που ακολούθησαν οι παλιοί προσπαθώντας να μάθουν από τις καινοτομίες μας!

Η βελτίωση είναι στο DNA μας!

Δοκιμάζουμε τα πιο δυνατά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και σας μεταφέρουμε μέσω των σελίδων του περιοδικού μας στην ώρα της δοκιμής! Πάντοτε με δικές μας μετρήσεις με όργανα από την RaceLogic και παράλληλες παραγωγές στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαφημιστείτε έξυπνα!

Διαφημιστείτε έξυπνα και προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με πρωτότυπο τρόπο μέσω του περιοδικού Autokinisimag, των ιστοσελίδων που διαθέτει ή μέσω του καναλιού μας στο YouTube και των video που μπορούμε να παράγει η εταιρεία μας για εσάς.

Dragtimes

Καταχωρήστε τους χρόνους σας και τις λεπτομέρειες του οχήματος σας και δείτε που βρίσκεστε στην κατάταξη του DRAGTIMES.GR, στα 0-400 ή στα 100-200χλμ/ω. Λεπτομέρειες εντός του site.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

CTAPT! Now that's something different!


Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε αγώνες επιτάχυνσης στη Ρωσία, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται και πιθανότατα σας έρχεται στο μυαλό είναι οι αναμετρήσεις του Dragtimes.info. Στο βίντεο που ακολουθεί λοιπόν, ετοιμαστείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το ρώσικο πρωτάθλημα dragster. Υπάρχει, και απ' ότι φαίνεται πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση (ok, εξαιρούνται τα πλάνα από τις έντονες «λογομαχίες»).


Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό Autokinisimag

Porsche Panamera Sport Turismo: Making Of


Η Porsche παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού την Panamera Sport Turismo, που σε πρωτότυπη μορφή ήρθε να διευρύνει τη γκάμα των υβριδικών δημιουργημάτων της γερμανικής φίρμας από το Zuffenhausen. Διαθέτοντας περισσότερο αθλητικό προσανατολισμό -γεγονός που υποστηρίζεται και από το σχήμα της- η Panamera Sport Turismo επιδιώκει υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και φιλικότητα σε καθημερινή χρήση.


Εφοδιασμένη τόσο με έναν τρίλιτρο V6 κινητήρα εσωτερικής καύσης που αποδίδει 333 ίππους, όσο και με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 95 ίππων, επιτυγχάνει συνδυασμένη ισχύ 416 ίππων και επιταχύνει μέχρι τα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα. Η Porsche ισχυρίζεται πως η κατανάλωση της Sport Turismo κυμαίνεται στα 3,5 λίτρα/χλμ (για το νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης - New European Driving Cycle NEDC) και οι εκπομπές CO2 κάτω από 82γρ/χλμ.


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τη διαδικασία σχεδιασμού της Sport Turismo και να δείτε τι δηλώνουν για το όλο εγχείρημα οι σχεδιαστές Michael Mauer και Mitja Borkert.


Πηγή: Porsche

Περιοδικό Autokinisimag

Ρώσικη Ρουλέτα

Οι συντελεστές του Dragtimes.info συνεχίζουν τα TOP-3 βίντεο από τη σειρά Unlim 500+ για το 2012, φροντίζοντας να μας διατηρούν ενημερωμένους σχετικά με τις καλύτερες αναμετρήσεις της χρονιάς. Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μερικά από αυτά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία των SUV, μερικοί αστέρες της οποίας (βλ. Jeep Grand Cherokee SRT-8) κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμη και σε θεωρητικά γρηγορότερες κατηγορίες. Η συνέχεια επί της οθόνης!

Super Cars TOP-3


SUV TOP-3 (Το Juke-R σε παρθενική εμφάνιση και με κοντράδικη περιβολή)


Sport Cars TOP-3
Πηγή: Dragtimes.info

Περιοδικό Autokinisimag