Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Σε δημοπρασία το υπερ-λεωφορείο της Ferrari

Συνήθως όταν γίνεται μια δημοπρασία οχημάτων, αφορά σπάνια μοντέλα ή οχήματα κάποιων διασήμων. Αυτή τη φορά όμως, η RM Auctions θα δημοπρατήσει το λεωφορείο με το οποίο μετακινούνταν οι Michael Schumacher και Rubens Barrichelo όταν ήταν στην Ferrari, κατά τη διάρκεια της περιόδου 2001-2005. Πρόκειται για το αυθεντικό Iveco Domino Ferrari, ένα υψηλών προδιαγραφών λεωφορείο, ειδικά διαμορφωμένο για τους πιλότους.



Το Iveco έχει οκτατάχυτο κιβώτιο ZF, αερανάρτηση, υδραυλικά αμορτισέρ και το κοντέρ γράφει λιγότερα από 85.000 χιλιόμετρα. Φυσικά όλα είναι σε τέλεια κατάστασηhttp://www.blogger.com/img/blank.gif, με το εσωτερικό του όμως να είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Χωρίζεται σε δύο τμήματα, με σαλόνι, mini bar, δορυφορικό τηλέφωνο, τηλεοράσεις LCD και internet. Κάθε τμήμα έχει κρεβάτι, καναπέ και τραπέζι, ακόμα και αίθουσα φυσικοθεραπείας.


Αν λοιπόν επιθυμεί οποιοσδήποτε να νιώσει όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Schumacher, δεν έχει παρά να λάβει μέρος στη δημοπρασία τις 26ης Οκτωβρίου, με την τιμή να υπολογίζεται μεταξύ 200.000 και 300.000 λιρών.

Πηγή: www.zoogla.gr

Περιοδικό: Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου