Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται νέο αυθεντικό Μini αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες



Δώδεκα χρόνια μετά την παύση κατασκευής τους τα αυθεντικά Mini της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMC επανέρχονται στην αγορά! 2012 τρίθυρα αυτοκινητάκια αφιερωμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 σχεδιάζει να βγάλει η BMC και η αισθητική τους έχει ήδη τρελάνει τους φανατικούς οπαδούς (βλ. μέλη της λέσχης Mini Cooper!)



Το σπέσιαλ μοντέλο θα προσφέρεται στις εκδόσεις Cooper, Cooper D και Cooper S. Για όλα τα μοντέλα της ειδικής έκδοσης θα υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι χρωματισμοί, που είναι το Chilli Red, το White Silver και το Lightning Blue.

Ανεξάρτητα από τον βασικό εξωτερικό χρωματισμό, όλα τα μοντέλα διαθέτουν άσπρα καλύμματα καθρέφτη και λευκή οροφή στην οποία είναι χαραγμένο το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό για την επετειακή έκδοση του Mini, είναι μια λωρίδα που αρχίζει από το καπό και καταλήγει δια μέσου της οροφής στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, στην οποία (λωρίδα) υπάρχουν σε σκίτσα όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων και η αγγλική σημαία. Ειδικά γραφικά συναντούμε επίσης στα παράθυρα.

Το επετειακό Mini εφοδιάζεται με νέες ζάντες 17 ιντσών, οι οποίες θα είναι αποκλειστικά για την συγκεκριμένη , περιορισμένη έκδοση.

Όσο για το εσωτερικό, κοιτώντας το ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό βλέπεις χαραγμένο το “London 1 of 2012”. Που δείχνει τον αριθμό παραγωγής του κάθε μοντέλου.

Στις ραφές των προσκέφαλων των καθισμάτων υπάρχουν τα χρώματα της αγγλικής σημαίας ενώ οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι από μαύρο δέρμα. Το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι ραμμένο στο εσωτερικό άκρο και των δύο εμπρός καθίσματα.

Στον βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων περιλαμβάνονται σπορ καθίσματα , δερμάτινο σαλόνι, ηχοσύνολο, κλιματισμός, cruise control κλπ.
Οι αγοραστές στη Βρετανία οι μπορούν να παραγγείλουν την ειδική έκδοση του MINI –οι τιμές αρχίζουν από 17.800 στερλίνες- τώρα και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Μάρτιο του 2012

Πηγή: www.auto24.gr

Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου