Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Με 140 ευρώ παπούτσια Citroen DS3 Racing

Το Citroen DS3 Racing αποτελεί την κορυφαία έκδοση του DS3 (δείτε τις τιμές του Citroen DS3) καθώς εφοδιάζεται με την ισχυρότερη εκδοχή του γνωστού μας 1.6 THP με τους 200ps ενώ επιπλέον φέρει αλλαγές σε set-up αναρτήσεων και κυρίως στο εμφανισιακό κομμάτι.



Όμως το Citroen DS3 Racing δεν είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να αποκτήσhttp://www.blogger.com/img/blank.gifει ο καθένας, όχι λόγω της τιμής του, αλλά λόγω της περιορισμένης του παραγωγής η οποία ανέρχεται μόλις στα 1000 κομμάτια. Αν σας φαίνεται δύσκολο να αποκτήσετε το γαλλικό Hot Hatch ακόμα πιο απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο να μπορέσετε να αγοράσετε τα παπούτσια που έβγαλε η εταιρία Gio-Goi και τα οποία είναι εμπνευσμένα από το DS3 Racing.

Κάτι ξεκάθαρο βέβαια παρατηρώντας τις φωτογραφίες καθώς ο χρωματισμός κινείται ανάλογα με το Citroen DS3 Racing ενώ μάλιστα οι πάτοι έχουν αντίστοιχη σχεδίαση με τις ζάντες αλουμινίου. Η τιμή για τα 100 μόλις κομμάτια που θα κατασκευαστούν τα παπούτσια Gio-Goi για το Citroen DS3 Racing ανέρχεται στα 140€. Όσοι ενδιαφέρεστε δείτε το E-Shop της Gio-Goi.

Πηγή: www.highoctane.gr
Περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου