Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η Hyundai προμηθεύει την ING με τα πρώτα i40 στην Ευρώπη

Η Hyundai Motor Company υπέγραψε μία διετή πανευρωπαϊκή σύμβαση με την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων «ING Car Lease International». Βάσει της σύμβασης, θα διατεθεί στην ολλανδική εταιρεία μία πλήρης γκάμα οχημάτων της Hyundai, μεταξύ των οποίων και τα πρώτα i40 στην Ευρώπη.

Η νέα πανευρωπαϊκή σύμβαση σηματοδοτεί τη συνεισφορά της Hyundai στον ευρωπαϊκό στόλο της ING που αριθμεί 235.000 οχήματα, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία της Hyundai σε αγορές καίριας σημασίας, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η διετής σύμβαση αφορά την προμήθεια τουλάχιστον 400 οχημάτων ετησίως.

Η Hyundai εκτιμά ότι η κυκλοφορία του i40 (που ανήκει στην κατηγορία D) θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις του brand στον κλάδο της διάθεσης μεγάλων στόλων αυτοκινήτων στην Ευρώπη το 2011. Το i40 αναμένεται να αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών στόλων, αφού συνδυάζει κορυφαία για την κατηγορία ποιότητα, ασύγκριτα επίπεδα άνεσης, χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και τις καλύτερες στην κατηγορία εκπομπές CO2, που καταγράφονται μόλις στα 113 γρ./χλμ.

Ο κύριος Allan Rushforth, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO) της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, η Hyundai έχει σημειώσει απίστευτη πρόοδο στην ευρωπαϊκή αγορά εταιρικών οχημάτων και το γεγονός ότι επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με μία διακεκριμένη εταιρεία όπως η ING αποδεικνύει ακριβώς το πόσο έχουμε εξελιχθεί.»

«Η παρουσία της ING στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και οι συνεργασίες της με προμηθευτές που αξιοποιούν πολλαπλά κανάλια διανομών σε ολόκληρη την ήπειρο αποδεικνύουν ότι αυτή η νέα συμφωνία θα εξασφαλίσει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τόσο για τη Hyundai όσο και για την ING.»

Ο κύριος Ed Frederiks, Διευθύνων Σύμβουλος της ING Car Lease International, σχολίασε: «Είναι εντυπωσιακό το πώς η Hyundai αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια ως μία καθ’ όλα υπολογίσιμη δύναμη στην αγορά εταιρικών οχημάτων. Η εταιρεία έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη την ικανότητα της να παρέχει λύσεις στόλων που βασίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η ποιότητα των οχημάτων της Hyundai αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες που μας οδήγησαν στην απόφαση να επιλέξουμε τη Hyundai ως έναν από τους συνεργάτες μας και είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα λάβουμε τα πρώτα δείγματα του i40, ενός αυτοκινήτου που χαίρει μεγάλης εκτίμησης.»

Οι πελάτες της ING Car Lease θα επωφεληθούν από το πρωτοποριακό πακέτο Five Year Triple Care της Hyundai, το οποίο συνδυάζει πενταετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικό έλεγχο του οχήματος για πέντε χρόνια και θα συνοδεύει κάθε i40.

Ο κύριος Rushforth κατέληξε: «Πιστεύουμε ότι το i40 αντικατοπτρίζει μία εξαιρετικά ελκυστική πρόταση για αγοραστές στόλων οχημάτων χάρη στο ανταγωνιστικό ολικό κόστος ιδιοκτησίας του, γεγονός που ενισχύεται από την κάλυψη που παρέχει το πακέτο Five Year Triple Care. Έχοντας μεγαλόπνοα σχέδια για τη βελτίωση του μεριδίου μας στην αγορά ολόκληρης της Ευρώπης για το 2011, είμαστε βέβαιοι ότι το i40 θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας, όχι μόνο φέτος αλλά και στο μέλλον.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου