Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΑΔΑΡΑ του ΔΝΤ και Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

Στα σχολικά χρονιά μας χρόνια εξεταζόμασταν με την μέθοδο της αντιστοίχησης. Με τα σημερινά δεδομένα αν βλέπαμε στη μια στήλη «Μηχανοκίνητος Αθλητισμός» και στην άλλη στήλη «Ελλάδα» θα ξέραμε δια της μεθόδου της εις άτοπο απαγωγής ότι αυτά τα δύο δεν έχουν καμία απολύτως σύνδεση!

Σε μια Ελλάδα που κάθε τι καινοτόμο καταπνίγεται στο βωμό της γραφειοκρατίας, μιας «ασφάλειας» γεμάτη ανασφάλεια, σε ένα ανοργάνωτο σύστημα γεμάτο τρύπες. Σε μια χώρα που έδωσε τα φώτα του Πολιτισμού και δεν κράτησε ένα κεράκι για τον εαυτό της. Σε μια χώρα δημοκρατίας που αντί να την κυβερνούν οι πολίτες…το πάνω χέρι έχουν οι πιστωτές της και οι οικονομικοί δολοφόνοι.

Από αυτούς τους «αρμόδιους» περιμένουμε να ακούσουν την φωνή νέων ανθρώπων που το μόνο που ζητούν είναι να ασχοληθούν με το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε μια Πιστά και όχι στους δημόσιους δρόμους; Τι κι αν φωνάζουμε ότι ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός και Παιδεία. Πολιτισμός είναι πλέον οι «μίζες» από την ανάθεση κατασκευών που παίρνουν εργολάβοι και οι Πολιτικοί που «μάχονται» για το μέλλον του ελληνικού λαού. Παιδεία είναι η προετοιμασία ανέργων και δούλων πολυεθνικών εταιριών για ένα κομμάτι ψωμί.

Κατηγορούμε την Αμερική που σκοτώνει τα παιδιά της στους διαφόρους πολέμους. Η Ελλάδα τα σκοτώνει καθημερινά στο δρόμο για να γεμίζουν τα δελτία ειδήσεων το τρομοκρατικό τους θεματολόγιο.

Ας μην περιμένουμε λοιπόν από αυτούς τους αρμόδιους να μας προσφέρουν το χώρο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με ασφάλεια. Γιατί οι φωνές μας είναι βοή εν τη ερήμο.

Αν δεν μπορούν να μας ακούσουν λοιπόν ας δουν τις 120 συμμετοχές και τα 4000 άτομα που συγκεντρώθηκαν το διήμερο της διεξαγωγής του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ 3. Θέλω προσωπικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Λογοθέτη Νικόλαο για την προσπάθεια του αυτή. Και πιστέψτε ότι σε αυτή τη προσπάθεια υπάρχει κατάθεση ψυχής…αλλιώς μετά από 2 πετυχημένα ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙΑ…εσύ και εγώ δεν θα ήμασταν παρόντες στο τρίτο…ούτε θα ζητούσαμε και το τέταρτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου